Reviews

Roald H.

Greek Island Hopper

Om te beginnen vond ik alles erg goed geregeld. Alle papieren, vouchers, toegangsbewijzen waren in orde, waardoor ik geen problemen hiermee had, dat was erg fijn. De vakantie zelf was erg goed in elkaar gezet. Er was een mooie en gebalanceerde
planning gemaakt, waardoor alles erg duidelijk was. Ik heb het in het algemeen erg leuk gehad. de optionele tours en de ‘normale’
waren boven verwachting en ik heb er erg van genoten. De hotels waren erg luxe! Het waren prachtige kamers met adembenemende uitzichten! Ik had ook een erg sympathieke en gezellige tourguide, zij had op elke vraag een antwoord en wist alles erg goed te regelen. Ook de heen- en terugvluchten waren goed geboekt, waren op tijd etc. Ook de extra hotels (die jullie hebben geboekt) bij Iniohos waren goed geboekt. De kamers waren mooi en boden faciliteiten zoals airco, wat erg fijn was. Ik ben dus erg tevreden over de reis, ik zou het zo weer doen als ik het geld er voor had!

Isabelle B.

Coast to the Bay (Los Angeles)

Mijn reis was in één woord SUPER! De gehele reis/hotels etc. alles was perfect geregeld. Veel leuke mensen leren kennen, heel veel gezien en gedaan. Ik ben erg blij dat ik met Ervaar Jongerenreizen deze reis heb gemaakt. Ik hoorde dat ze pas vanaf februari dit jaar deze rondreizen in Amerika aanbieden, maar ik kan het iedereen
aanraden. Echt een geweldige ervaring! Jullie natuurlijk ook bedankt voor jullie hulp hierbij!
Groetjes
Isabelle

Laura W.

Greek Island Hopper

Ik heb de Greek Island Hopper gedaan en het was werkelijk fantastisch! Superleuke mensen ontmoet, heerlijk gegeten, mooie dingen bezocht en ik hoefde zelf eigenlijk niets te regelen. Volgend jaar zeker nog zo’n reis!

Sharon V.

Vietnam Experience

Ik kan iedereen Ervaar Jongerenreizen aanbevelen! Afgelopen zondag ben ik teruggekomen uit Vietnam. Dit was voor mij mijn eerste reis buiten Europa, een spannende ervaring dus!
De hele weg ernaar toe – uitzoeken welk land, boeken, regelen van visum, vaccinaties, etc. – ben ik enorm goed geholpen door Roy Tulfer van Ervaar reizen. Omdat ik nog zo onwetend was, was het fijn om op iemand te kunnen rekenen die veel reiservaring heeft en professioneel te werk gaat. Ook wanneer ik vragen had, kreeg ik zeer snel een reactie. Top dus!
De reis zelf, Vietnam Uncovered, is een aanrader. Vietnam is een erg mooi land. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Perfecte variatie qua activiteiten; cultuur, religie, strand, stedentrip, culinair.. Ook een paar vrij in te vullen dag(delen). De groep (bestaande uit 20 personen) was super. Kortom, een onvergetelijke ervaring!

Mitchel V.

Ultimate South East Asia

Een paar dagen geleden ben ik teruggekomen van mijn 2de jongerenreis en mijn eerste trip in Azië. Ik heb de 27-daagse Asian Fusion reis gemaakt, door Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Ook deze trip is weer uitstekend bevallen. Hoop mooie dingen gezien en beleefd. We hadden een leuke internationale groep (ongeveer 10 mensen), met jongeren uit Engeland, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. De jongste was 20, oudste 34. Doordat het zo’n kleine groep was, hebben we eigenlijk alles samen gedaan. Samen ergens hapje eten, samen ergens naartoe, samen op stap. Erg gezellig!
Verder hadden we een super leuke Thaise reisleider/gids die gedurende de gehele trip bij ons was. Daarnaast hadden we in alle steden ook steeds een lokale gids die met ons het programma deed. Het programma was vol en soms vermoeiend, maar stelde ons wel in staat om in korte tijd veel bijzondere dingen te zien en om mee te maken hoe de lokale bevolking in die landen leeft.
Kortom, deze reis is zeker een aanrader voor jongeren die in de toekomst naar Azië willen! Daarbij heeft Roy Tulfer (en de rest van het team van Ervaar Reizen) me uitstekend geholpen bij het regelen van de reis en het beantwoorden van (allerlei) vragen.