Reviews

Judy

Desert Tracker 19 dagen

Begin oktober ben ik met deze reis mee geweest. Ik ging alleen op reis en wist niet heel goed wat ik moest verwachten (ik ben niet echt fan van kamperen). Van tevoren gelukkig heel veel gedetailleerde informatie gekregen waardoor ik goed voorbereid was. Uiteindelijk heb ik een ontzettend leuke reis gehad met veel leuke reisgenoten. Tijdens de reis gaat er een gids en een chauffeur mee, ook zij waren ontzettend leuk, flexibel en deskundig. Zoveel mooie natuur gezien en de dagen in de woestijn waren ook heel erg bijzonder. De reis was goed georganiseerd en mij vielen de dagen in de bus uiteindelijk ook erg mee. En, zelfs het kamperen is mij meegevallen. Juist tijdens de avonden in de tent kun je de sterren erg goed zien en de dieren goed horen. Verwacht echter niet erg veel luxe gedurende een aantal dagen in de woestijn. Indien je dit wel wil, is er vaak de optie tot een upgrade. Naast het gewone programma, zijn er ook optionele activiteiten en is er ruimte om je eigen ding te doen. Ook het eten dat elke dag werd voorbereid was eigenlijk erg lekker.
Al met al een erg bijzondere route langs veel bezienswaardigheden en daarnaast ook veel natuur en gezellige avonden bij het kampvuur.

Nigel S.

South West Safari (19 dagen)

De reis was top! Veel dingen gezien, waaronder inderdaad de Big 5 ook nog (mazzel gehad), in de Okavango Delta gezwommen en uiteraard van de sand dunes afgerend/geboard, to name a few. Ook een hoop nieuwe vrienden – het was zeker een toffe groep. Verder was alles erg goed geregeld, zeker ook aangezien het Afrika is.

Angely H.

South West Safari (19 dagen)

Het was een geweldige reis!
Het is zeker allemaal naar wens verlopen en ik heb heel veel mooie dingen meegemaakt.
Nog bedankt voor het fijne mail contact en alle informatie.
Groetjes,
Angely

Roald H.

Greek Island Hopper

Om te beginnen vond ik alles erg goed geregeld. Alle papieren, vouchers, toegangsbewijzen waren in orde, waardoor ik geen problemen hiermee had, dat was erg fijn. De vakantie zelf was erg goed in elkaar gezet. Er was een mooie en gebalanceerde
planning gemaakt, waardoor alles erg duidelijk was. Ik heb het in het algemeen erg leuk gehad. de optionele tours en de ‘normale’
waren boven verwachting en ik heb er erg van genoten. De hotels waren erg luxe! Het waren prachtige kamers met adembenemende uitzichten! Ik had ook een erg sympathieke en gezellige tourguide, zij had op elke vraag een antwoord en wist alles erg goed te regelen. Ook de heen- en terugvluchten waren goed geboekt, waren op tijd etc. Ook de extra hotels (die jullie hebben geboekt) bij Iniohos waren goed geboekt. De kamers waren mooi en boden faciliteiten zoals airco, wat erg fijn was. Ik ben dus erg tevreden over de reis, ik zou het zo weer doen als ik het geld er voor had!

Isabelle B.

Coast to the Bay (Los Angeles)

Mijn reis was in één woord SUPER! De gehele reis/hotels etc. alles was perfect geregeld. Veel leuke mensen leren kennen, heel veel gezien en gedaan. Ik ben erg blij dat ik met Ervaar Jongerenreizen deze reis heb gemaakt. Ik hoorde dat ze pas vanaf februari dit jaar deze rondreizen in Amerika aanbieden, maar ik kan het iedereen
aanraden. Echt een geweldige ervaring! Jullie natuurlijk ook bedankt voor jullie hulp hierbij!
Groetjes
Isabelle

Linda K.

East African Explorer

Ik heb de meest geweldige vakantie gehad!
Prachtige landschappen gezien en geweldige activiteiten gedaan.
Ook de groep was perfect!!
Kan niet wachten tot mijn volgende reis!

Susan N.

Desert Tracker 25 dagen

De trip naar Afrika was fantastisch! De organisatie was uitstekend. De truck, tenten, campsites, activiteiten waren allemaal erg goed en het eten was zelfs 5-sterren waardig vond ik. En ook de vluchten, transfers, accommodaties waren allemaal prima.
Het enige puntje wat ik graag van te voren had willen vernemen is dat in Livingstone het reisgezelschap werd opgesplitst. Sommigen eindigden daar. Anderen gingen verder met een tour naar het noorden en ik ging bijvoorbeeld met andere tour mee terug naar Johannesburg. Ging wel heel soepel allemaal, maar niemand wist dit van te voren. Iedereen dacht dat men van begin tot eind dezelfde tour deed. Opzich niks mis mee maar ik had dit wel van te voren willen weten.

Marlou V.

Desert Tracker 25 dagen

Ik heb een onwijs toffe vakantie gehad!
Ik heb eigenlijk geen op- of aanmerkingen, behalve de grote afstanden en weinig vrije tijd.. (maar dat is tenslotte ook nodig, als je veel wil zien in een relatief klein tijdsbestek).
De organisatie was top. Leuke groep mensen. Onwijs mooie natuur. Afwisseling stad en natuur vond ik ook prima. De vluchten met KLM waren ook ideaal, geen vertraging, goede service. Ik vond
jullie ook goed wat betreft reageren en zaken regelen.

Laura W.

Greek Island Hopper

Ik heb de Greek Island Hopper gedaan en het was werkelijk fantastisch! Superleuke mensen ontmoet, heerlijk gegeten, mooie dingen bezocht en ik hoefde zelf eigenlijk niets te regelen. Volgend jaar zeker nog zo’n reis!

Sharon V.

Vietnam Uncovered

Ik kan iedereen Ervaar Jongerenreizen aanbevelen! Afgelopen zondag ben ik teruggekomen uit Vietnam. Dit was voor mij mijn eerste reis buiten Europa, een spannende ervaring dus!
De hele weg ernaar toe – uitzoeken welk land, boeken, regelen van visum, vaccinaties, etc. – ben ik enorm goed geholpen door Roy Tulfer van Ervaar reizen. Omdat ik nog zo onwetend was, was het fijn om op iemand te kunnen rekenen die veel reiservaring heeft en professioneel te werk gaat. Ook wanneer ik vragen had, kreeg ik zeer snel een reactie. Top dus!
De reis zelf, Vietnam Uncovered, is een aanrader. Vietnam is een erg mooi land. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Perfecte variatie qua activiteiten; cultuur, religie, strand, stedentrip, culinair.. Ook een paar vrij in te vullen dag(delen). De groep (bestaande uit 20 personen) was super. Kortom, een onvergetelijke ervaring!