8 dagen
Duur
Londen of Amsterdam
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Deze 8-daagse jongerenreis door Europa is een unieke combinatie van feesten en cultuur. Per luxe touringcar reis je van Amsterdam naar Rome, met een internationaal reisgezelschap. Onderweg bezoeken we mooie steden en bezienswaardigheden, zoals de hoofdstad van de staat Beieren, München, alsook Venetië, voordat we in Rome aankomen. In Rome heb je nog de mogelijkheid om deze jongerenreis te verlengen met een aantal dagen. Good to know: je kunt de jongerenreis ook starten in Amsterdam.

HIGHLIGHTS
Gondelvaart VenetiëWijnproeverij Rijnvallei
Sightseeing AmsterdamRome
Venetië
STARTPUNTLonden, Groot-Brittanië
EINDPUNTRome, Italië
INCLUSIEF
7 overnachtingenProfessionele gids/reisleiding
7x ontbijt, 2x dinerDiverse excursies
EXCLUSIEF
Vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Londen - Amsterdam

Onze 8-daagse jongerenreis door Europa gaat van start in Londen, vanwaar we per luxe touringcar richting Amsterdam vertrekken. Bij aankomst maken we samen met onze gids een wandeltour door de stad en bekijken we verschillende bezienswaardigheden zoals de Dam, het koninklijk paleis en het nationale monument. We sluiten de dag af met een rondvaart waarbij we gezamenlijk dineren.
2

Dag 2: Amsterdam

Het is tijd om musea, winkels en monumenten te bezoeken zoals het Anne Frank huis, het Rijksmuseum of het Van Gogh museum. Dorstig? Neem een optionele excursie naar de Heineken bierbrouwerij. Vanavond is er een afscheidsdiner tijdens een rondvaart door de grachten van Amsterdam.
3

Dag 3: Amsterdam - Rijnvallei

Vandaag verlaten we Amsterdam en vervolgen we onze route richting de Rijnvallei; met kinderkopjes bedekte straatjes, smalle wegen en oude gebouwen. Wist je dat ongeveer de helft van alle Duitse wijn uit deze regio komt? Vanavond nemen we deel aan een wijnproeverij.
4

Dag 4: Rijnvallei - München

Vanuit de Rijnvallei reizen we verder richting München, de stad van het Oktoberfest. Optioneel kun je een van de vele bierhallen bezoeken; live like a local! We maken een wandeltour door de stad.
5

Dag 5: München - Venetië

Vandaag verruilen we de Duitse stad voor één van de meest unieke steden ter wereld; Venetië! Deze stad bestaat uit een reeks van eilanden, met elkaar verbonden door talloze bruggen en is bereikbaar met een prachtig netwerk van kanalen. Je maakt een gondelvaart en wandelt door de stad met een lokale gids.
6

Dag 6: Venetië - Rome

We laten Venetië achter ons en reizen verder richting Rome, dat ook wel de ”Eeuwige Stad” wordt genoemd. De Trevi-fontein, de Spaanse trappen en het Colosseum zijn highlights die je niet mag missen tijdens een bezoek aan Rome. Tijdens onze stadswandeling met gids bekijken we verschillende bezienswaardigheden.
7

Dag 7: Rome

Optioneel kun je vandaag een bezoek brengen aan Vaticaanstad, waar je de Sixtijnse Kapel en de prachtige fresco’s kunt bewonderen. Je kunt Rome ook op eigen gelegenheid ontdekken.
8

Dag 8: Rome

Vandaag komt onze jongerenreis door Europa helaas ten einde. Wissel nummers uit met je medereizigers en plan een reünie!

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling