4 dagen
Duur
rovaniemi
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Twee woorden = Bucket List. Niet alleen kun je de Arctic Circle van je lijstje afvinken, ook breng je een bezoek aan het dorp van de kerstman, een rendier farm en maak je kans om het Noorderlicht te zien! Ga jij ook mee op de 4-daagse Lapland Express jongerenreis?

HIGHLIGHTS
Het dorp van de kerstman Rendier farm
Zoektocht naar het Noorderlicht Sneeuwmobiel
STARTPUNT Rovaniemi, Finland
EINDPUNT Rovaniemi, Finland
INCLUSIEF
3 overnachtingen Professionele gids/reisleiding
3x ontbijt, 1x diner Diverse excursies
EXCLUSIEF
Vluchten
Optionele excursies
Visa

 

 

 

1

Dag 1: Rovaniemi, Finland

Welkom in Rovaniemi, een real-life sneeuwbol in het hartje van het Finse Lapland. Dit winter wonderland staat over de hele wereld bekend als het thuis van de kerstman. In de avond kun je genieten van een overheerlijk welkomst diner tijdens het ontmoeten van je medereizigers.
2

Dag 2: Rovaniemi

Vandaag is het tijd om dit winter paradijs te verkennen. We brengen een bezoek aan een rendier farm en het dorp van de kerstman.
3

Dag 3: Rovaniemi

Vandaag krijg je de mogelijkheid om het landschap van Finland te verkennen per sneeuwmobiel. (een rijbewijs is verplicht) Maak het beste van je laatste avond in Finland tijdens het bekijken van de beste lichtshow van de hele wereld, namelijk het adembenemende Noorderlicht(aurora borealis).
4

Dag 4: Rovaniemi

Het is helaas tijd om heippa (tot ziens) te zeggen na het ontbijt. Het is ook mogelijk om wat extra dagen aan je reis te plakken. Neem afscheid van je medereizigers en tot de volgende rondreis!