Ervaar Jongerenreizen

Over ons

Ontdek de wereld met Ervaar Jongerenreizen

Make every moment count
Wie zijn wij?

Ervaar Jongerenreizen is onderdeel van Reisbureau Schoenmaeckers en de grootste aanbieder van internationale jongerenreizen in Nederland! Je kunt bij ons terecht voor rondreizen door Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Europa, Zuid-Amerika en Noord-Amerika.

Al onze reizen hebben een lokaal start- en eindpunt, dus blijf je liever wat langer? Of kom je liever wat eerder aan? Sure! Wij regelen het voor je! Ook alle extra’s zoals internationale vluchten en transfers kunnen wij voor je bijboeken, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Doordat je reis altijd begeleid wordt door een tripmanager (reisleider), ben je verzekerd van een optimale ervaring en tips van een insider om naast alle highlights, de meest bijzondere plekken te ontdekken!

Gemiddelde leeftijd

18-35

De mooiste trips!

60+

Jaren ervaring

20+

Treat ‘em green. Keep ‘em keen 🌿
Van rifveilige zonnebrandcrème tot hotels die draaien op hernieuwbare energie. Duurzaam reizen vinden wij van groot belang:

  • Geen fysieke reisdocumenten
  • Euro 6 touringcars – een van de zuinigste manieren om te reizen!
  • Recycling programma in de bus
  • Alle Special Stays worden aangedreven door duurzame elektriciteit!
  • Gebruik lokale leveranciers om terug te geven aan de plaatsen die we bezoeken
  • Ons streven naar nul plastic voor eenmalig gebruik
  • We moedigen je aan om je eigen herbruikbare waterfles mee te nemen om bij te vullen tijdens de reis!
#maketravelmatter

Meet the team

Linda2
Linda Erkens

Reisspecialist / Marketeer

“De afgelopen jaren ben ik vele malen in de bus, trein en het vliegtuig gestapt om diverse wereldse bestemmingen te ontdekken. Ik reisde door Australië, NieuwZeeland, Indonesië, Thailand, Maleisië, Laos, Vietnam, Cambodja, Mexico & diverse landen in Europa. Het ontmoeten van mensen over de hele wereld & samen ontdekken van de wereld. Dat is reizen voor mij!”

Maartje
Maartje van 't Hof

Reisspecialist

“Reizen is mijn grote passie. Op avontuur & het ontdekken van de wereld, heerlijk! Mijn favorieten tot dusver zijn Thailand en het wereldse New York. Daarnaast heb ik vele plekken in Europa op mijn bucketlist mogen afvinken en daar ben ik voorlopig nog niet mee klaar! Mijn all time fav’s in Europa zijn: Spanje, Oostenrijk & GrootBrittannië. Let’s make memories!

foto-brigitte-ervaar
Brigitte Steens

Reisspecialist

Op avontuur gaan, juist iets doen wat je niet dagelijks doet, dat doet goed. Herinneringen aan reizen en nog eens door de foto’s scrollen, heerlijk toch. Japan, ZuidAfrika, Oman, Marokko, Dubai, Maleisië, Eilandhoppen, Lapland; er zijn zoveel plekken waar ik graag uit eigen ervaring advies over geef. Mijn grootste compliment is de positieve feedback na de reis!