8 dagen
Duur
Athene
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Welkom op een onvergetelijk zeilavontuur door Griekenland! Tijdens deze ontspannende reis Greek Island Chaser ontdek je de mooiste plekken van Griekenland met schilderachtige stadjes, oude ruïnes, onweerstaanbare gerechten en adembenemende zonsondergangen. We brengen een bezoek aan het historische Ermioni, het romantische Hydra en het indrukwekkende Athene. Ben jij klaar voor deze jongerenreis?

HIGHLIGHTS
Tour Aegina, Ermioni, Spetse, Hydra, Poros, Agistri en AtheneAan boord van een gemotoriseerde zeilboot
Saronische GolfStadstour door Athene
Adembenemende zonsondergangen
STARTPUNTAthene, Griekenland
EINDPUNTAthene, Griekenland
INCLUSIEF
7 overnachtingenProfessionele gids/reisleiding
7x ontbijt, 6x lunchStadstour Athene
Rondreis per zeilboot
EXCLUSIEF
Vluchten
Optionele excursies
Persoonlijke uitgaven

 

1

Dag 1: Athene - Aegina

Gooi het anker uit en hijs de zeilen op weg naar de prachtige Aegina! Bewonder de bezienswaardigheden tijdens een wandeltocht over het eiland. Jouw missies voor vandaag: vind je innerlijke godin in Athena’s oude tempel en maak wat mooie kiekjes van de oude ruïnes.
2

Dag 2: Aegina - Ermioni

Zeg dat tegen de Aegina als we koers zetten naar Ermioni. Vink de prachtige bezienswaardigheden van je lijstje tijdens een rondleiding door deze schattige stad. Je zult snel ontdekken waarom deze plaats als het meest historische dorp van Griekenland wordt genoemd.
3

Dag 3: Ermioni - Spetses

Trek je ontdekkingsreizigersschoenen aan, want vandaag beginnen we met een rondleiding op de Spetses. Ontdek wat dit Griekse eiland zo historisch interessant maakt door de banden met de Revolutie van de Grieken tegen de Ottomaanse Turken in 1821. Bewonder ook de Nieuwe Klassieke architectuur die veel op het eiland terug te vinden is.
4

Dag 4: Spetses - Hydra

Today it is off to Hydra, het eiland waar wielvoertuigen verboden worden! Ontdek de knusse, smalle steegjes die zorgen voor een romantische sfeer. Niet voor niets wordt Hydra ook wel de parel van de Egeïsche zee genoemd.
5

Dag 5: Hydra - Poros

Poros is as Greek as it gets en je ervaart hier de authentieke Griekse sfeer. Ontdek het eiland tijdens een rondleiding, bezoek de tempel van Poseidon of neem in duik in de zee voordat je geniet van weer een adembenemende zonsondergang.
6

Dag 6: Poros - Agistri

Een nieuwe dag kan maar één ding betekenen: een nieuw eiland natuurlijk! Ga jij mee met een rondleiding over het meest natuurrijke eiland van de Saronische Golf? De rustige stranden, verborgen baaien en het blauwe water zijn waarschijnlijk de mooiste die je ooit zult zien! #nofilter
7

Dag 7: Agistri - Athene

Vandaag is het tijd voor Athene! Vink de mooiste bezienswaardigheden van je lijstje af tijdens een begeleide wandeling door deze historische stad. Ontdek het Monastiraki-plein, de bibliotheek van Hadrianus, de Romeinse en Atheense Agora, de Akropolis, de Tempel van de Olympische Zeus en nog veel meer! Als je hierna nog genoeg energie overhebt dan is het tijd om te winkelen. Dit is je laatste nacht aan boord dus wissel nog even verhalen en nummers uit met je reisgenoten.
8

Dag 8: Athene

Neem afscheid van je reisgenoten want helaas is het einde van de groepsreis aangebroken. Degene die de reis nog niet helemaal willen beëindigen kunnen deelnemen aan een optionele excursie naar Cape Sounio voor een beetje luxe en een lekker lunch.