8 dagen
Duur
Lissabon
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Ontdek Portugal op de best mogelijke manier; door te surfen en te chillen. Surf de dag weg of doe mee met een yogales voor ultieme ontspanning. Je brengt ook een bezoek aan het San Francisco van Europa: Lissabon. Aan het eind van deze jongerenreis ben je nog geen surfmaster… maar het is zeker een goed begin!

HIGHLIGHTS
YogalesSurflessen
Stadstour door LissabonSurfreserve Enriceira
LagosHistorisch Sintra
STARTPUNTLissabon, Portugal
EINDPUNTLissabon, Portugal
INCLUSIEF
7 overnachtingenProfessionele gids/reisleiding
7x ontbijt, 2x lunch, 4x dinerStadstour Lissabon
Surflessen
EXCLUSIEF
Vluchten
Optionele excursies
Persoonlijke uitgaven

 

1

Dag 1: Lissabon

Onze jongerenreis begint vandaag in de Portugese hoofdstad Lissabon, waar je kennis maakt met je toekomstige surfari-vrienden. Ontdek waarom Lissabon ook wel het San Francisco van Europa wordt genoemd. Bereid je voor, want de komende 8 dagen zullen onvergetelijk worden!
2

Dag 2: Lissabon - Lagos

Zeg dag tegen Lissabon wanneer we verder reizen naar Lagos. Voordat we genieten van de mooie stranden, maken we eerst een tour door de geplaveide straatjes. Ontdek de vele sushitentjes die lichtelijk verstopt zijn in de straatjes van Lagos. Wie eet er het meest?
3

Dag 3: Lagos

Strand en relaxen: dat is het programma voor vandaag! Hoeveel van de meer dan 100 stranden bezoek jij? Tip: geniet van de prachtige zonsondergangen inclusief epische uitzichten.
4

Dag 4: Lagos - Ericeira

Zeg hallo tegen Ericeira, de thuisbasis van het enige surfreserve in Europa. De komende dagen gaan we alles in lichaam, geest en ziel lanceren. Stel je voor aan het surfkamp en je mede surfliefhebbers.
5

Dag 5: Ericeira

First time surfer? No worries! Begin de dag met een inbegrepen les om kennis te maken met de surf skills en ga vervolgens op pad. Voor het eten heb je nog de optie om deel te nemen aan een yogales om nog even heerlijk te ontspannen.
6

Dag 6: Ericeira

Een nieuwe dag om nieuwe surfvaardigheden onder de knie te krijgen. Probeer jij vandaag wat golven te vangen of geniet je lekker van de zon?
7

Dag 7: Ericeira - Lissabon

Voordat we naar Lissabon terugkregen maken we eerst nog een stop in het historische Sintra. Slinger tussen prachtige pastelkleurige gebouwen, paleizen en exotische tuinen die eruitzien alsof ze recht uit een sprookje zijn gekomen. In Lissabon maken we een wandeltocht door de wijk Belém. Kom tot rust in de botanische tuinen, een stadsoase die het resultaat is van een koning die één van elke soort plant in de wereld wil.
8

Dag 8: Lissabon

Vandaag komt er een einde aan ons Portugees avontuur. Schep nog even op over je nieuwe surf skills en neem daarna afscheid van je surfvrienden.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling