10 dagen
Duur
Lissabon
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Ontdek Portugal op de best mogelijke manier; een 10-daagse jongerenreis. Surf de dag weg of ontspan met een yogales voor ultieme ontspanning. Je brengt ook een bezoek aan het San Francisco van Europa: Lissabon. Aan het eind van de trip ben je nog geen surfmaster maar het is zeker een goed begin.

HIGHLIGHTS
YogalesSurflessen
Stadstour door LissabonSurfreserve Enriceira
Wijnproeverij PortoHistorisch Sintra
STARTPUNTLissabon, Portugal
EINDPUNTLissabon, Portugal
INCLUSIEF
9 overnachtingenProfessionele gids/reisleiding
Stadstour Lissabon
Surflessen
EXCLUSIEF
Vluchten
Optionele excursies
Persoonlijke uitgaven

 

1

Dag 1: Lissabon

Onze groepsreis begint vandaag in de Portugese hoofdstad Lissabon, waar je kennis maakt met je toekomstige surfari-vrienden. Ontdek waarom Lissabon ook wel het San Francisco van Europa wordt genoemd. Bereid je voor, want de komende 8 dagen zullen onvergetelijk worden!
2

Dag 2: Lissabon - Porto

Voordat we aankomen in Porto gaan we eerst nog langs Nazaré, het plekje dat bekend staat voor het hebben van de grootste golven in de wereld. Aangekomen in Porto gaan we ook langs een wijnproeverij.
3

Dag 3: Porto

Iemand zin in een optionele cruise? Vandaag heb je een vrije dag dus kun je je eigen planning maken. Vergeet niet langs Ribeira te gaan!
4

Dag 4: Porto - Ericeira

Zeg hallo tegen Ericeira, de thuisbasis van het enige surfreserve in Europa. De komende dagen gaan we alles in lichaam, geest en ziel lanceren. Stel je voor aan het surfkamp en je mede surfliefhebbers.
5

Dag 5: Ericeira

First time surfer? No worries! Begin de dag met een inbegrepen les om kennis te maken met de surf skills en ga vervolgens op pad. Voor het eten heb je nog de optie om deel te nemen aan een yogales om nog even heerlijk te ontspannen.
6

Dag 6: Ericeira

Een nieuwe dag vraag om nieuwe surfvaardigheden onder de knie te krijgen. Probeer jij vandaag wat golven te vangen of geniet je lekker van de zon?
7

Dag 7: Ericeira - Lagos

Tijd om naar Lagos te gaan! Dan denken we natuurlijk aan de mooie stranden. Maar eerst, een rondleiding door Lagos. Tip: Lagos zit vol met all you can eat sushi restaurants! We houden van lokale gerechten, maar all you can eat? Wie zegt daar nou nee tegen.
8

Dag 8: Lagos

Zin in slice of beach and chill? Lagos heeft meer dan 100+ stranden dus ga op ontdekking en kijk hoeveel je er kunt afstrepen.
9

Dag 9: Lagos - Lissabon

Terug naar Lissabon! Vandaag krijgen we een rondleiding in Belém. Later kun je wat tijd voor jezelf nemen om de prachtige Botanical gardens te bekijken. Geniet van de natuur en wat dacht je van picknicken?
10

Dag 10: Lissabon

Vandaag komt ere en einde aan ons Portugees avontuur. Schep nog even op over je nieuwe surf skills en neem daarna afscheid van je surfvrienden.