10 dagen
Duur
Vancouver
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Tijdens de 10-daagse Pacific Northwest jongerenreis door Canada en Amerika reis je van Vancouver naar het prachtige Portland, Seattle, Whistler en weer terug! Deze rondreis zit vol met activiteiten, prachtige landschappen en voor de liefhebbers verschillende soorten bier! Ben jij er klaar voor om te zien wat de Pacific Northwest je te bieden heeft?

HIGHLIGHTS
Space Needle, SeattlePortland
Multnomah FallsWhistler
STARTPUNTVancouver, Canada
EINDPUNTVancouver, Canada
INCLUSIEF
9 overnachtingen in hotelsProfessionele gids
9x ontbijt, 5x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoerEntreegelden Nationale Parken
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

 

1

Dag 1: Vancouver, British Colombia

Hallo Vancouver! Ontmoet je medereizigers in de derde grootste stad van Canada. In de avond word je verwacht op een gezamenlijk diner waarbij je je medereizigers beter kunt leren kennen.
2

Dag 2: Vancouver

Je hebt een vrije dag vandaag dus je kunt Vancouver verkennen op je eigen manier! Je kunt onder andere naar de seawall bij Stanley Park, naar het Vancouver Aquarium of naar Science World! Later in de avond kun je ook een kijkje nemen in het nachtleven van Vancouver.
3

Dag 3: Vancouver - Portland, Oregon

Zwaai Canada maar gedag! We vertrekken namelijk richting Portland! Eenmaal aangekomen in Portland zullen we een rondrit maken door de stad om het beter te leren kennen. Tijd om te genieten van het uitzicht bij Willamette River en Mt Hood.
4

Dag 4: Portland

Iemand zin in een optionele Portland brouwerij tour? Je kunt ook direct naar een van de bars gaan voor een drankje en natuurlijk heeft Portland ook overheerlijke koffie!
5

Dag 5: Portland - Seattle, Washington

We vervolgen onze rondreis naar Seattle; het huis van de Space Needle en overheerlijke zalm.
6

Dag 6: Seattle

Rise and shine – tijd om Seattle te ontdekken! Zin om in het water te gaan? Dan kun je optioneel kajakken. Blijf je liever aan land? Dan kun je mee naar de Space Needle of je kunt naar Pike Place Market om wat souvenirs te kopen.
7

Dag 7: Seattle - Whistler, British Colombia

Nadat we langs Multnomah falls zijn gegaan zullen we onze weg terug naar Canada maken. Op naar Whistler! Hier zullen we een rondleiding krijgen en daarna kun je zelf de stad verder ontdekken.
8

Dag 8: Whistler

Voor de adrenaline liefhebbers hebben we vandaag de optie om te gaan ziplinen! Maar als je liever relaxt kun je natuurlijk naar de aprés-ski. Later in de avond kun je optioneel meedoen met een nightlife tour. Whistler staat bekend om zijn nachtleven dus dat wil je niet missen!
9

Dag 9: Whistler

Je hebt nog maar één dag in dit sneeuwparadijs, dus maak er het beste van! Geen zin om te skiën of snowboarden? Dan kun je ook bijvoorbeeld gaan mountainbiken. Later in de avond heb je samen met je medereizigers en de crew een afscheidsdiner om dit 10-daagse avontuur feestelijk af te sluiten.
10

Dag 10: Whistler - Vancouver

Vaarwel Whistler – we gaan weer terug naar Vancouver. Nadat we langs de Capilano hangbrug zijn geweest is het helaas tijd om afscheid te nemen van je groep en wie weet zien we je tijdens het volgende groepsreis avontuur!