11 dagen
Duur
New York
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Manhattan to Miami, een 11-daagse jongerenreis vanaf de drukke straten in New York naar de eeuwige zonneschijn in Miami. Onderweg zullen we ook langs Orlando gaan, met natuurlijk (optioneel) een bezoek aan Walt Disney World en Universal Studios!

HIGHLIGHTS
Traditioneeel Cubaans dinerAirboat bij Everglades
Local legend tourStadsbezichtigingen van alle grote steden
Rondrit Miami
STARTPUNTNew York, USA
EINDPUNTMiami, USA
INCLUSIEF
10 overnachtingenProfessionele gids
5x ontbijt, 3x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

 

1

Dag 1: New York City, New York

Welkom in New York! We starten de rondreis met een welkomstdiner waarbij je je medereizigers kunt leren kennen.
2

Dag 2: New York City

Van Wallstreet tot Fifth Avenue en alles dat er tussen zit, ontdek wat New York je allemaal te bieden heeft. We starten de dag met een tour waarbij we langs verschillende bezienswaardigheden gaan. Later kun je New York op je eigen gemak verkennen met behulp van je 7-daagse metro pas.
3

Dag 3: New York City

Plan je dag in zoals jij wilt, je kunt bijvoorbeeld langs galerijen, musea, indrukwekkende bruggen en natuurlijk het vrijheidsbeeld. Vergeet natuurlijk ook niet het overheerlijke eten in New York te proberen. Wat dacht je van een bagel of pizza in Brooklyn?
4

Dag 4: New York City - Orlando, Florida

Het is tijd voor onze vlucht naar het thuis van Mickey en zijn vrienden a.k.a. Orlando. Neem een goede nachtrust want morgen kun je optioneel je dag doorbrengen in Universal Studios, Walt Disney World of Kennedy Space Center.
5

Dag 5: Orlando

Je kunt vandaag optioneel naar Universal Studios, Walt Disney World of het Kennedy Space Center.
6

Dag 6: Orlando

Zin om nog een themapark te bezoeken? Dan krijg je vandaag nog een kans! Als je genoeg hebt gehad van alle achtbanen en raketten, dan kun je altijd nog het centrum van Orlando verkennen.
7

Dag 7: Orlando - Miami

Onderweg van Orlando naar Miami zullen we langs Everglades Natioanal Park gaan, hier zullen met een airboat de moerassen verkennen. Eenmaal aangekomen in Miami zullen we een tour maken door het centrum. Als afsluiter van de dag zullen we gezamenlijk genieten van een overheerlijk Cubaans diner.
8

Dag 8: Miami

Geniet van een vrije dag in Miami! Neem een kijkje in het centrum, de waterfront and Little Havana. Heb je genoeg gehad van het droge land? Neem dan optioneel een Miami speedboat rit.
9

Dag 9: Miami - Florida Keys

Vandaag kun je relaxen op het strand in Florida Keys. Geen zin om heel de dag te zonnen? Dan kun je natuurlijk gaan snorkelen of duiken.
10

Dag 10: Florida Keys

Optioneel kun je heel de dag mee op zeil avontuur. Denk maar aan: snorkelen, jet skiën, parasailen, eten en drankjes.
11

Dag 11: Florida Keys - Miami

Als afsluiter van onze groepsreis zullen we gezamenlijk ontbijten in Florida Keys voordat we naar Miami vertrekken. In Miami nemen we afscheid van elkaar, vergeet elkaar niet te volgen op social media!