7 dagen
Duur
Sapporo
Vertrekpunt
52%
Alleenreizend
25 jaar
Gem. leeftijd
18+
Leeftijd

De winter in Japan is behoorlijk speciaal. Voor wintersport maar ook als je interesse hebt in het bezoeken van een chalet en de cultuur van het land beter wilt leren kennen. Je maakt het allemaal mee tijdens deze Japan Winter jongerenreis van 7 dagen.

HIGHLIGHTS
SapporoHokkaido Shrine
Hell ValleySapporo Beer Museum
Date Jidaimura Noboribetsu historisch themapark
STARTPUNTSapporo, Japan
EINDPUNTSapporo, Japan
INCLUSIEF
6 overnachtingenDiverse excursies
6x ontbijt, 2x dinerProfessionele gids
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

 

1

Dag 1: Sapporo, Japan

Ontmoet de groep bij het hotel en maak je klaar om te verkennen! Vanavond heb je een welkomstdiner waarbij je je medereizigers van deze rondreis zult leren kennen. Klaar voor een geweldige week? Let’s do this!
2

Dag 2: Sapporo - Otaru (via Kiroro)

Het is tijd voor wintersport! We vertrekken richting de bergen van Kiroro Ski Resort en zullen hier de tijd krijgen om de hele dag te genieten! Optioneel kun je hier ook een skipas kopen en ski uitrusting huren.
3

Dag 3: Kiroro - Niseko

Vandaag is de grote dag om naar Niseko te gaan. Niseko staat ook wel bekend als het meest bekende ski resort van Japan vanwege het poederachtige sneeuw en het prachtige uitzicht. Optioneel kun je een twee-daagse skipas kopen om het beste te halen uit je tijd in Niseko.
4

Dag 4: Niseko

Wil je iets anders proberen tijdens je tweede dag in het skiresort? Probeer nachtskiën! De pistes zijn open tot laat en verlicht. Misschien iets voor op je bucketlist?
5

Dag 5: Niseko - Lake Toyo (via Noboribetsu)

Onderweg zullen we stopppen bij Date Jidaimaru Noboribetsu historisch themapark. Hier zul je verschillende highlights van de japanse geschiedenis te zien krijgen, denk bijvoorbeeld aan Samurai’s geisha’s en ninja’s. Daarna gaan we door naar Jigokudani a.k.a. Hell Valley. Na ons bezoek aan Hell Valley zullen we verder gaan naar Lake Toyo.
6

Dag 6: Lake Toyo - Sapporo

We krijgen vandaag een rondleiding door Sapporo waarbij we langs de Clock Tower, The Hokkaido Shrin en het Sapporo bier museum gaan. Later in de avond zullen we een afscheidsdiner hebben.
7

Dag 7: Sapporo

Het is helaas de laatste dag van de groepsreis door Japan. Hier neem je afscheid van je medereizigers en wie weet zien we je weer tijdens de volgende jongerenreis!