9 dagen
Duur
Honolulu
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Zonneschijn, surfen, kokosnoten en hula dansen is waar Hawaii bekend om staat. Maak het allemaal mee tijdens de 9-daagse Hawaii unplugged jongerenreis. We zullen langs verschillende highlights gaan zoals Pearl Harbour, Volcanoes National Park en Punalu’u beach!

HIGHLIGHTS
Volcanoes National ParkPunalu’u beach
Pearl Harbour
STARTPUNTHonolulu, USA
EINDPUNTKihei, USA
INCLUSIEF
8 overnachtingenProfessionele gids
7x ontbijt, 3x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoerStadsbezichtigingen van alle grote steden
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

 

1

Dag 1: Honolulu - Waikiki

Aloha! We vertrekken vandaag naar Waikiki! Hier ontmoet je je medereizigers en zullen we een sightseeing tour krijgen waarbij we langs onder andere; Pearl Harbour, Punchbowl Cemetary en het King Kamehameha standbeeld gaan.
2

Dag 2: Waikiki

Leer the Hawaiian beach life kennen tijdens ons bezoek aan North Shore! Vandaag wordt het een beach day waarbij je er voor kunt kiezen om te (leren) surfen of te relaxen op het strand.
3

Dag 3: Waikiki

Heb je zin om wat Vitamine D op te slaan of heb je zin in iets avontuurlijks? Dan kun je optioneel meedoen met een surfles. Je kunt ook naar de International Market Place waar je leuke winkeltjes hebt of hiken naar de top van de Diamond Head Crater.
4

Dag 4: Waikiki - Kona (via Hilo)

Het is tijd om te vliegen naar van Waiki naar Hilo, waar we daarna instappen bij onze bus die ons brengt naar Volcanoes National Park. En hier kun je de rode hete lava van de Kilauea vulkaan bekijken. En als afsluiter van de dag zullen we een bezoek brengen aan Punalu’u zwarte zand strand.
5

Dag 5: Kona

Kona staat bekend om zijn macadamianoten en overheerlijke koffie. Vandaag heb je een vrije dag en kun je je dag inplannen hoe jij wilt, optioneel kun je vandaag ook je dag inplannen met een snorkel avontuur en later in de avond een sunset cruise waar je kunt genieten van een leuke tijd op het water met nieuwe vrienden.
6

Dag 6: Kona - Maui

In de ochtend is het tijd om dit mooie paradijs om te ruilen voor een ander. We verlaten Kona en gaan richting Maui. Na aankomst in Maui zullen we een bezoek brengen aan Iao Valley en vervolgen onze weg naar Lahaina Town. In de avond maak je een unieke ervaring mee tijdens een traditionele Luau waar je de Hawaiiaanse gastvrijheid zult ontdekken. Vergeet daarom niet om een leuk Hawaiiaans shirt mee te nemen!
7

Dag 7: Maui

Tijd om te genieten van een vrije dag in Maui. Rust uit tijdens een strand dag op Kaanapali beach of ga een dagje heerlijk ontspannen bij de spa. Zin in avontuur? Dan kun je optioneel mee op zeilavontuur naar Lana’i!
8

Dag 8: Maui

Vandaag is onze laatste dag in Maui dus maak er het beste van. Als je gisteren mee bent gaan zeilen dan kun je vandaag misschien uitrusten. Heb je toch zin in meer avontuur? Dan kun je optioneel vroeg opstaan en de zonsopgang bekijken bij Mt Haleakala. Om je Maui avontuur af te maken kun je ook optioneel mountainbiken.
9

Dag 9: Maui - Kihei

Wees niet verdrietig dat het avontuur voorbij is maar wees gelukkig dat je het hebt mogen ervaren. En weet je wat ook goed helpt tegen de verdriet? Het plannen van je volgende groepsreis! Tot de volgende keer!