8 dagen
Duur
Fethiye
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Tijdens deze 8-daagse jongerenreis langs de kust van Turkije kun je optimaal genieten! De wind in je haren, liggend op het dek van de boot, kijkend naar de oneindige blauwe lucht en kristalheldere wateren. Duik in de rijke historie en geweldige cultuur, wanneer we langs de Mediterrane kust varen met een traditionele gulet, en ontdek de traditionele vissersdorpjes op onze route.

HIGHLIGHTS
Zeilen langs de Turkse kustSmugglers Island
St. Nicholas IslandKekova City
STARTPUNTFethiye, Turkije
EINDPUNTFethiye, Turkije
INCLUSIEF
7 overnachtingenProfessionele gids/reisleiding
7x ontbijt, 6x lunch, 7x dinerAfternoon Tea
Diverse excursiesSnorkeluitrusting en havengelden
EXCLUSIEF
Vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Fethiye - Tarzan Bay

Onze jongerenreis begint vanmiddag in Fethiye wanneer we aan boord gaan van onze traditionele Turkse Gulet boot samen met de reisleiding. Het is tijd om de Middellandse zee op te gaan en te ontspannen. Zwemmen, zonnen, snorkelen en genieten van een koud drankje terwijl de zon ondergaat. We leggen aan in Tarzan’s Bay.
2

Dag 2: Tarzan Bay - St. Nicholas Island

Next up: Blue Lagoon. Officieel is dit het meest gefotografeerde strand in Europa, dus zorg ervoor dat je camera is opgeladen en maak je klaar voor een serieus aantal foto’s! Aangekomen bij St. Nicholas Island genieten we nóg een keer van een prachtige zonsondergang. Optioneel kun je ook paragliden, sunset yoga of een bezoek brengen aan Butterfly Valley.
3

Dag 3: St. Nicholas - Kas

s Ochtends hebben we nog even de tijd om in het kristal blauwe water van Aquarium Bay te zwemmen, te snorkelen en te relaxen voordat we naar Kas gaan. Hier hebben we tijd om door de oude geplaveide straten te dwalen en de fantastische markten te ontdekken op zoek naar leuke souvenirs. Er is ook de mogelijkheid om een optionele duik excursie te maken.
4

Dag 4: Kas - Aperlai Bay

Bring on! We gaan door waar we gebleven zijn en relaxen verder. Vandaag gaan we eilandhoppen. We ontdekken de wateren rondom Limangazi en Ucagiz, voordat we een chill avond hebben in Aperlai Bay. Iemand zin in Shisha?
5

Dag 5: Aperlai Bay - Gokkaya Bay

Vandaag gaan we langs de gezonken stad Kekova dus houd je ogen open voor schildpadden die het hier hun thuis noemen. Later kun je optioneel naar het Simena kasteel. Later gaan we voor een piratenfeest naar de Smugglers Cove.
6

Dag 6: Gokkaya Bay - Firnaz Bay

Vanochtend varen we verder richting Hidayet Bay, waar we aanleggen om lekker te kunnen zwemmen en genieten van het kristalheldere water. Eindbestemming van vandaag: Firnaz Bay. Maak je klaar voor een nacht die je nooit meer zult vergeten.
7

Dag 7: Firnaz Bay - Fethiye

Vandaag verlaten we Firnaz Bay en varen we richting Gemiller Beach, waar we aanleggen voor een (optioneel) bezoek aan de oude stad Kayakoy Ghost town, een Grieks dorp verlaten na de Eerste Wereldoorlog. Eenmaal aangekomen in Fethiye, gaan we gözleme uitproberen met later op de dag een feestje om de dag af te ronden.
8

Dag 8: Fethiye

Helaas eindigt ons avontuur hier vandaag. Maar er is natuurlijk nog altijd de mogelijkheid om je vakantie te verlengen. En vergeet niet; het is nooit te vroeg om je volgende groepsreis te boeken!