8 dagen
Duur
Fethiye
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Tijdens deze 8-daagse jongerenreis langs de kust van Turkije kun je optimaal genieten! De wind in je haren, liggend op het dek van de boot, kijkend naar de oneindige blauwe lucht en kristalheldere wateren. Duik in de rijke historie en geweldige cultuur, wanneer we langs de Mediterrane kust varen met een traditionele gulet, en ontdek de traditionele vissersdorpjes op onze route. Reis jij met ons mee?

HIGHLIGHTS
Zeilen langs de Turkse kustSmugglers Island
St. Nicholas IslandKekova City
STARTPUNTFethiye, Turkije
EINDPUNTFethiye, Turkije
INCLUSIEF
7 overnachtingenProfessionele gids/reisleiding
7x ontbijt, 6x lunch, 7x dinerAfternoon Tea
Diverse excursiesSnorkeluitrusting en havengelden
EXCLUSIEF
Vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Fethiye - Tarzan Bay

Onze jongerenreis begint vanmiddag in Fethiye wanneer we aan boord gaan van onze traditionele Turkse Gulet boot samen met de reisleiding. Het is tijd om de Middellandse zee op te gaan en te ontspannen. Zwemmen, zonnen, snorkelen en genieten van een koud drankje terwijl de zon ondergaat. We leggen aan in Tarzan’s Bay.
2

Dag 2: Tarzan Bay - St. Nicholas Island

Next up: Blue Lagoon. Officieel is dit het meest gefotografeerde strand in Europa, dus zorg ervoor dat je camera is opgeladen en maak je klaar voor een serieus aantal foto’s! Aangekomen bij St. Nicholas Island genieten we nóg een keer van een prachtige zonsondergang.
3

Dag 3: St. Nicholas - Kas

s Ochtends hebben we nog even de tijd om in het kristal blauwe water van Aquarium Baai te zwemmen, te snorkelen en te relaxen voordat we naar Kas gaan. Hier hebben we tijd om door de oude geplaveide straten te dwalen en de fantastische markten te ontdekken op zoek naar leuke souvenirs. Er is ook de mogelijkheid om een optionele duik excursie te maken.
4

Dag 4: Kas - Aperlai Bay

Bring on! We gaan door waar we gebleven zijn en relaxen verder. Vandaag gaan we eilandhoppen. We ontdekken de wateren rondom Limangazi en Ucagiiz, voordat we een chill avond hebben in Aperlia Bay. Iedereen een Shisha?
5

Dag 5: Aperlai Bay - Gokkaya Bay

Vanochtend varen we langs de beroemde 2000 jaar oude ruïnes van de gezonken stad Kekova. Als je van geschiedenis houdt, dan heb je geluk, want vandaag hebben we ook de kans om de Lycische rotsgraven en het Simena kasteel, een oude Ottomaanse vesting, te zien. Deze avond meren we aan in Gokkaya Baai. Als je een avondje uit wilt, dan kan de kapitein een speedboot taxi regelen naar Smugglers Island, waar we kunnen feesten tot in de vroege uurtjes, Pirate style!
6

Dag 6: Gokkaya Bay - Firnaz Bay

Vanochtend varen we verder richting Hidayet Bay, waar we aanleggen om lekker te kunnen zwemmen en genieten van het kristalheldere water. Eindbestemming van vandaag: Firnaz Bay.
7

Dag 7: Firnaz Bay - Fethiye

Vandaag verlaten we Firnaz Bay en varen we richting Gemiller Beach, waar we aanleggen voor een (optioneel) bezoek aan de oude stad Kayakoy Ghost town, een Grieks dorp verlaten na de Eerste Wereldoorlog. Eenmaal aangekomen in Fethiye, brengen we gezamenlijk een bezoek aan de markten.
8

Dag 8: Fethiye

We genieten van het ontbijt en een laatste duik. Helaas komt onze jongerenreis door Turkije vandaag ten einde.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling