8 dagen
Duur
Vancouver
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Klaar om je skills te laten zien in Whistler, the Big White en drie ski resorts in Banff? Skiërs en snowboarders kunnen hun hart ophalen tijdens deze jongerenreis door Canada. Maar ook beginners kunnen een geweldig sneeuw avontuur beleven. Cave tours, ziplinen, sleeën met honden en schaatsen; alles is mogelijk tijdens deze unieke jongerenreis door Canada. Heb jij zin in een sneeuw avontuur?

HIGHLIGHTS
Banff National ParkEntree Hot Springs Banff
WhistlerKelowna
STARTPUNTVancouver, Canada
EINDPUNTBanff of Calgary, Canada
INCLUSIEF
9 overnachtingenProfessionele gids
9x ontbijt, 4x dinerEntreegelden Nationale Parken
Lokaal vervoerDiverse excursies
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Vancouver - Whistler

Vandaag start deze unieke jongerenreis door Canada en Amerika. We reizen vanuit Vancouver via het Stanley Park richting Whistler. Onderweg kun je genieten van de prachtige uitzichten en de fotogenieke omgeving. Na het diner staat het nachtleven van Whistler op ons te wachten.
2

Dag 2: Whistler

Welkom in het walhalla van ski resorts! Ervaren skiër, snowboarder of beginner, je hebt twee dagen om de tijd van je leven te beleven! Optioneel kun je een ski- of snowboardpas kopen, lessen nemen en/of ziplinen.
3

Dag 3: Whistler

Vandaag kun je de gondola lift nemen, waarbij je van berg tot berg gaat en kunt genieten van uitzichten over prachtige bergen en bossen. Misschien spot je wel een van de bruine beren die in dit gebied leven. Er is ook een mogelijkheid tot après-ski. Whistler heeft een van de beste après-ski bars en heeft diverse leuke plekken waar livemuziek te vinden is. Wanneer je wat rustiger aan wilt doen kun je een van de vele cafés of winkels bezoeken.
4

Dag 4: Whistler - Kelowna

Vanuit een compleet witte omgeving, reizen we verder richting een mooie, groene omgeving. We reizen via Fraser Valley, passeren de Coquihalla Pass en arriveren uiteindelijk in Brits-Columbia’s grootste wijnregio: Kelowna. Deze stad is de grootste in Brits-Columbia’s Okanagan Valley en staat bekend als één van de meest bewoonbare steden van Canada.
5

Dag 5: Kelowna (dagtrip Big White)

Big White is de hoogste berg in Okanagan Highland, met West-Canada’s grootste ski gebied. Er zijn diverse sneeuwscooter tours, je kunt tuben of schaatsen en niet te vergeten geweldig skiën of snowboarden. En wanneer de Kelowna Rockets moeten ijshockeyen, heb je de kans dit live bij te wonen.
6

Dag 6: Kelowna (dagtrip Big White)

Heb je een pauze nodig en wil je even bijkomen? Houd je schaatsen bij de hand, optioneel kun je samen met medereizigers het ijs op gaan. Heb je liever de wind in je haren? Neem een optionele sneeuwscooter tour. Wat je ook wil gaan doen, deze dag is geheel naar eigen wens in te delen.
7

Dag 7: Kelowna - Banff

Tijd om Big White te verlaten en Banff op te zoeken, maar eerst richting Lake Louise, waar we een stop maken. Kobalt blauwe wateren en hoge, met ijs besneeuwde bergen zijn hier te bezichtigen. Zin in een wedstrijdje? Pak je schaatsen en betreed samen met je medereizigers het ijs.
8

Dag 8: Banff

Banff National Park is geweldig, het kent een prachtige, fotogenieke natuur en het park leent zich perfect voor een vrije dag. Wanneer je nog geen ervaren skiër bent, is het ook hier mogelijk om skiles te nemen. Hier bevinden zich drie wereldklasse bergtoppen die perfect zijn om te skiën of snowboarden. Vanavond kun je uitgaan in de omgeving.
9

Dag 9: Banff

Vandaag heb je weer een vrije dag in Banff. Er zijn talloze activiteiten die je kunt ondernemen. Je kunt op eigen gelegenheid gaan skiën of snowboarden, ski- of snowboard les nemen of met een hondenslee door het prachtige gebied gaan. Vanavond dineren we voor de laatste keer gezamenlijk en kun je heerlijk tot rust komen in de hot springs van Banff.
10

Dag 10: Banff of Calgary

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van de groep. Aan jou de keus of je nog in de omgeving van Banff wilt verblijven, of de shuttle bus neemt richting Calgary airport. Je kunt in ieder geval terugkijken op een onvergetelijke jongerenreis door de prachtige natuur van Canada.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling