9 dagen
Duur
Mandalay
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Beleef het magische Myanmar! Reis dwars door het hart van Myanmar. Val voor de charme van Mandalay en struin door de ongerepte gebieden. Na te zijn verleid door de glinsterende pagodes en genoten te hebben van de cultuur, ben je heel wat ervaringen rijker. Deze 9-daagse jongerenreis door Myanmar is een blijvende herinnering.

HIGHLIGHTS
Sunset temple tourSagaing
Lake InleMandalay Hill
STARTPUNTMandalay, Myanmar
EINDPUNTYangon, Myanmar
INCLUSIEF
8 overnachtingen in hotelsProfessionele gids
8x ontbijt, 1x lunch, 2x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Mandalay

Welkom in het magische en betoverende Mandalay. Maak kennis met je medereizigers en ontdek het prachtige koninklijke paleis dat middenin het centrum ligt, maar ook de vele tempels in en rondom de stad. We maken een stadstour en dineren vanavond gezamelijk.
2

Dag 2: Mandalay

Maak je klaar om 30 Caves Pagoda en de Ayeyarwady rivier te bezoeken. Ontdek hoe de locals en het wildleven naast elkaar bestaan. Voor de zonsondergang liefhebbers in de groep: neem een optionele excursie om de zonsondergang op ‘s werelds grootste houten brug te bekijken. Houd je camera’s en iphones gereed!
3

Dag 3: Mandalay – Bagan

Vanuit Mandalay reizen we verder naar Bagan: het thuisfront van geweldige, inspirerende tempels. Alles staat in het teken van schitterende, glinsterende daken en versieringen. We verkennen de tempels en rijden er tussendoor met paard en wagen.
4

Dag 4: Bagan

Ontdek Myanmar’s antwoord naar Angkor Wat (tempelcomplex Cambodja). Kies jouw manier van reizen voor vandaag (optioneel). Neem een optionele luchtballonvaart over Bagan, kies voor de elektrische fiets/mountainbike en doorkruis de regio. Voordat de dag ten einde komt, bezoeken we lokale dorpjes (optioneel) en bezichtigen we een prachtige zonsondergang.
5

Dag 5: Bagan – Lake Inle

Bye bye Bagan! Vandaag reizen we naar Lake Inle, waar we kennis maken met de typerende ‘’floating villages’’.
6

Dag 6: Lake Inle

Rise and shine! Bereid je voor op een leuke excursie. We maken een boot tour over het Lake Inle en varen tussen de op houten palen gebouwde dorpen en drijvende boomgaarden. Een unieke ervaring!
7

Dag 7: Lake Inle – Yangon

Vandaag reizen we naar Yangon, waar we het ‘’winking wonder’’ van Shwedagon Paya ontmoeten. Tussen de historische tempels en pagodes, valt dit gouden historische bouwwerk extra op. Voordat het weer tijd is om te relaxen maken we een city tour.
8

Dag 8: Yangon

Deze dag is vrij gepland. Je hebt de tijd om zelf Yangon te ontdekken. Hongerig? Neem een optionele kookworkshop. Vanavond hebben we een street eats tour in Chinatown.  
9

Dag 9: Yangon

De laatste dag van onze jongerenreis door Myanmar is aangebroken. Wat een speciale ervaring, of niet? Tijd om je nieuwe avontuur te plannen!

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling