12 dagen
Duur
Beijing
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Bereid je voor op een wervelwind van avontuur en ontdek prachtig en veelzijdig China. Tijdens deze 12-daagse jongerenreis door China bezoek je vele highlights en steden, zoals Tiananmen Square, de Chinese Muur, Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo, Longsheng en Hong Kong.

HIGHLIGHTS
Dragon’s BackbonePanda Conservation Centrum
Great Wall of ChinaTiananmen Square
Forbidden CityXian city fietstour
STARTPUNTBeijing, China
EINDPUNTHong Kong, China
INCLUSIEF
10 overnachtingen in hotels1 overnachting in een trein
11x ontbijt, 5x lunch, 5x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer/vluchtenProfessionele gids
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Beijing, China

Ni Hao! Welkom in China. Na het inchecken ontdek je de Chinese cultuur en lekkernijen tijdens een welkomstdiner.
2

Dag 2: Beijing

Na het ontbijt is het tijd om Beijing te verkennen en de Chinese muur te bezoeken, zodat je dit van je bucketlist af kunt strepen. Vervolgens rodelen we met een typische ‘’toboggan’’ omlaag. Hierna volgen we de heilige weg en bezoeken we de grootste stenen koepel in China. Gedurende deze activiteiten leer je veel over de Chinese cultuur. Vanavond kun je optioneel in Ghost Street dineren.
3

Dag 3: Beijing – Xian

Deze dag wordt ge-wel-dig! Tiananmen Square, de Verboden Stad en Summer Palace. Onwerkelijk! Vanavond reizen we per nachttrein richting Xian.
4

Dag 4: Xian

Vandaag komen we aan in het “land” van het Terracottaleger. En raad eens? Je ziet ze vandaag! De actuele constructie van het leger was geen makkelijke taak. Tijdens ons bezoek leer je meer over de geschiedenis hiervan en kun je een leuke souvenir kopen.
5

Dag 5: Xian – Chengdu

We reizen verder naar het zuiden richting Chengdu. Zorg dat je je boardingpass bij de hand hebt en check in, want we gaan vliegen! Bij aankomst in Chengdu dineren we gezamenlijk.
6

Dag 6: Chengdu

Wake up! Het is tijd om Chengdu te gaan verkennen. Het lijkt alsof je droomt, maar het is toch echt: we bezoeken een panda centrum. Laat je liefde zien voor deze schattige, bedreigde diersoort. Verder bezoeken we “wide and narrow alley”, waar je kennis maakt met de oude Qing cultuur. We eindigen de dag met een bezoek aan het theehuis in people’s park. Vanavond kun je optioneel deelnemen aan een Sichuan culturele show; een opera voorstelling met diner.
7

Dag 7: Chengdu – Yangshuo

Zeg “zài jiàn” tegen Chengdu, we vliegen verder naar Yangshuo. Probeer een stoel bij het raam te bemachtigen; dan kun je genieten van een prachtig uitzicht!
8

Dag 8: Yangshuo

Vandaag kun je Yangshuo op eigen gelegenheid verkennen. Ga alleen op pad, of met een van je medereizigers. Je kunt optioneel een kookworkshop ondernemen, raften over de Yulong rivier of genieten van een Liu San Jie show.
9

Dag 9: Yangshuo – Longsheng

Na het ontbijt is het weer tijd om in te pakken. We vliegen naar Longsheng, waar we landen tussen de rijstterrassen. Geniet van een dag tour; ontdek Dragon’s Backbone en spot de waanzinnige rijstvelden.
10

Dag 10: Longsheng – Hong Kong

Vandaag is het tijd voor Hong Kong! Zet je wandelschoenen klaar want we krijgen een rondleiding door de stad, bezoeken Tsim Sha Tsui Promenade en beklimmen de Clock Tower. Probeer jij vanavond streed food op de nachtmarkt in Temple Street?
11

Dag 11: Hong Kong

Verken Hong Kong op eigen gelegenheid voordat we ’s avonds van het laatste gezamenlijke diner genieten. Switch numbers en feest nog de hele nacht door in de bruisende wereldstad.
12

Dag 12: Hong Kong

Zorg ervoor dat je je nieuwe vrienden op Facebook hebt toegevoegd of nummers hebt uitgewisseld, want onze jongerenreis in China eindigt vandaag. Wat wordt jouw volgende avontuur?

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling