10 dagen
Duur
Brisbane
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Tijdens deze onvergetelijke jongerenreis bezoek je een aantal hoogtepunten van Australië. De reis begint in Gold Coast en eindigt in Cairns*. Hoogtepunten van deze rondreis zijn het verblijf op de Whitsundays, de typische Aboriginal experience in Emu Park en het tropische Magnetic Island.

*Deze jongerenreis wordt op sommige data in omgekeerde volgorde uitgevoerd.

HIGHLIGHTS
WhitsundaysWhiteheaven Beach
Magnetic IslandSnorkelen
Four wheel drive Fraser Island
STARTPUNTBrisbane/Gold coast, Australië
EINDPUNTCairns, Australië
INCLUSIEF
9 overnachtingenProfessionele gids
9x ontbijt, 3x lunch, 5x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Brisbane - Fraser Island

Onze geweldige jongerenreis door Australië start vandaag. Vanuit de goudgele stranden (Brisbane) reizen we naar ’s werelds grootste zandeiland: Fraser Island. We stappen op de ferry richting het wereldberoemde eiland dat genoteerd staat op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst.
2

Dag 2: Fraser Island

Fraser betekent letterlijk een grote opeenhoping van zand – alsof iemand de Sahara in de Pacifische Oceaan heeft gedropt. Vandaag zijn veel activiteiten inbegrepen: een four wheel drive over het zandstrand, een bezoek aan Lake McKenzie, gekleurde zandstranden en een bezoek aan Eli Creek.
3

Dag 3: Fraser Island - Myella Farm

Live like a local! Met een huisgemaakte maaltijd en een bezoek aan een rundvee bedrijf voel je je een typische local. Een enorme, wijde en rustige omgeving, dat is waar veel mensen van dromen. Maak een wandeling rondom een echte Australische boerderij, neem een optionele activiteit zoals motorrijden of paardrijden en spot een prachtige zonsondergang.
4

Dag 4: Myella Farm - Emu Park

Omarm een jackaroo en maak jezelf klaar om te gaan paardrijden, motorrijden en te gaan zwaaien met een lasso! Deze activiteiten zijn allen optioneel. Verlaat het kampvuur en volg de voetsporen van Captain Cook, we reizen terug naar de kust naar het Emu Park. Geniet van ene Aboriginal experience, waar je meer leert over totempalen, artefacten, traditionele dans en boomerangs. Je kunt zelf ook een boomerang maken en beschilderen volgens Australische cultuur.
5

Dag 5: Emu Park - Whitsundays

Meer wind nodig in je haar? Je verlaat de bus en gaat aan boord van het yacht. Normaal alleen voor beroemdheden en rijkelui, maar vandaag is het helemaal voor jou! Geniet van de omgeving, je overnacht op de boot.
6

Dag 6: Whitsundays - Airlie Beach

Houd je zonnebril op, de witte zandstranden van Whitehaven Beach zullen je verblinden! Vandaag verken je de ongerepte stranden van het eiland, de azuurblauwe wateren en zwem je met de welbekende napoleonvissen in Blue Pearl Bay. Terug aan boord kun je uitrusten en zetten we koers richting Airlie Beach, waar we de avond doorbrengen en overnachten.
7

Dag 7: Airlie Beach - Magnetic Island

Houd je zonnebril op, de witte zandstranden van Whitehaven Beach zullen je verblinden! Vandaag verken je de ongerepte stranden van het eiland, de azuurblauwe wateren en zwem je met de welbekende napoleonvissen in Blue Pearl Bay. Terug aan boord kun je uitrusten en zetten we koers richting Magnetic Island.
8

Dag 8: Magnetic Island - Cairns

Na het ontbijt nemen we de ferry richting het vasteland en reizen we verder naar Cairns, de toegangspoort naar het Great Barrier Reef. Je zult snel vergeten dat je niet meer op een yacht verblijft, we struinen over de lokale marktjes en verkennen het nachtleven van Cairns.
9

Dag 9: Cairns

Cairns, de enige stad ter wereld die genesteld is tussen twee Werelderfgoed stukken. En jij hebt maar liefst twee dagen de tijd om deze stad en de omgeving te verkennen. Zin in een optionele trip naar het Great Barrier Reef? Snorkelen, scubadiven; alles is mogelijk. Geniet!
10

Dag 10: Cairns

Na het ontbijt is het helaas weer tijd om afscheid te nemen van de groep. Maar er zijn nog een aantal activiteiten die je vanmiddag zou kunnen ondernemen. Wat dacht je van ziplinen, raften, bungee jumpen of een tocht maken in een heteluchtballon?

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling