14 dagen
Duur
Sydney
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Tijdens deze 14-daagse jongerenreis breng je een bezoek aan een aantal hoogtepunten van Australië. De reis begint in Sydney en eindigt in Cairns*. Hoogtepunten van deze rondreis zijn het verblijf op de Whitsundays, grape stomping in Hunter Valley en de typische Aboriginal experience in Emu Park.

*Deze jongerenreis wordt op sommige data in omgekeerde volgorde uitgevoerd.

HIGHLIGHTS
WhitsundaysWhiteheaven beach
Magnetic IslandGrape stomping
SurflesEmu Park
STARTPUNTSydney, Australië
EINDPUNTCairns, Australië
INCLUSIEF
13 overnachtingen1 overnachting op een zeilschip
13x ontbijt, 4x lunch, 6x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer/vluchtenProfessionele gids
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Sydney - Crescent Head

Het fantastische avontuur gaat van start in Sydney. We passeren de Sydney Harbour Bridge en reizen in noordelijke richting. Onderweg maken we een stop in Hunter Valley, waar we een wijnproeverij hebben en deelnemen aan grape stomping. Aan het einde van de dag bereiken we de ongerepte stranden van Central Coast.
2

Dag 2: Crescent Head - Byron Bay

Vroeg in de ochtend neem je deel aan een privé surf les, waar alleen ons gezelschap aan deel neemt. Na de surfles verlaten we Crescent Head en reizen we verder richting Byron Bay, het meest oostelijke punt van het vasteland. Onderweg maken we een stop voor een traditionele barbecue lunch. Byron Bay is wereld beroemd om zijn prachtige stranden; deze badplaats is zo uniek dat de meeste bezoekers nooit meer weg willen.
3

Dag 3: Byron Bay

Vandaag breng je de gehele dag door in het prachtige Byron Bay. Samen met onze gids maken we een wandeling langs de highlights van Byron Bay. Verder heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende optionele activiteiten zoals kayakken, skydiven, scubadiven of surfen. In Byron Bay is er van alles te doen en kun optimaal genieten. Naast deze activiteiten vind je in Byron Bay een enorme rustgevende sfeer.
4

Dag 4: Byron Bay - Gold Coast

We laten Byron Bay achter ons en reizen verder naar onze volgende bestemming. Onderweg brengen we een bezoek aan Springbrook National Park en haar groot landmerk: Natural Bridge. In de avond arriveren we in Surfers Paradise en heb je de mogelijkheid om het nachtleven van Australië te gaan ontdekken.
5

Dag 5: Gold Coast - Fraser Island

Vanuit de goudgele stranden reizen we naar ’s werelds grootste zandeiland: Fraser Island. Voordat we Fraser Island bereiken, brengen we een bezoek aan Brisbane. Geniet van een wandeling door de stad inclusief gids, voordat je op de ferry stapt richting het eiland dat genoteerd staat op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst.
6

Dag 6: Fraser Island

Fraser betekent letterlijk een grote opeenhoping van zand – alsof iemand de Sahara in de Pacifische Oceaan heeft gedropt. Vandaag zijn veel activiteiten inbegrepen: een four wheel drive over het zandstrand, een bezoek aan Lake McKenzie, gekleurde zandstranden en een bezoek aan Eli Creek.
7

Dag 7: Fraser Island - Myella Farm

Live like a local! Met een huisgemaakte maaltijd en een bezoek aan een rundvee bedrijf voel je je een typische local. Een enorme, wijde en rustige omgeving, dat is waar veel mensen van dromen. Maak een wandeling rondom een echte Australische boerderij en spot een prachtige zonsondergang.
8

Dag 8: Myella Farm - Emu Park

Omarm een jackaroo en maak jezelf klaar om te gaan paardrijden, motorrijden en te gaan zwaaien met een lasso! Deze activiteiten zijn allen optioneel. Verlaat het kampvuur en volg de voetsporen van Captain Cook, we reizen terug naar de kust naar het Emu Park. Geniet van een Aboriginal experience, waar je meer leert over totempalen, artefacten, traditionele dans en boomerangs. Je kunt zelf ook een boomerang maken en beschilderen volgens Australische cultuur.
9

Dag 9: Emu Park - Airlie Beach

Meer wind nodig in je haar? Je verlaat de bus en gaat aan boord van het zeilschip. Normaal alleen voor beroemdheden en rijkelui, maar vandaag is het helemaal voor jou! Je vaart rondom the Whitsundays en onvernacht op het schip.
10

Dag 10: Airlie Beach

Houd je zonnebril op, de witte zandstranden van Whiteheaven Beach zullen je verblinden! Vandaag verken je de ongerepte stranden van het eiland, de azuurblauwe wateren en zwem je met de welbekende napoleonvissen in Blue Pearl Bay. Terug aan boord kun je uitrusten en zetten we koers richting Airlie Beach, onze verblijfsplaats voor vanavond en vannacht.
11

Dag 11: Magnetic Island

Vanuit Airlie Beach reizen we richting Magnetic Island. Geef je over, laad op en relax. Het tropische eiland heeft verschillende wandelpaden, vele palmbomen en afgezonderde stranden. Neem een cocktail bij de pool bar en geniet van een prachtig uitzicht!
12

Dag 12: Magnetic Island - Cairns

We verlaten Magnetic Island en vervolgen de route richting Cairns, de toegangspoort naar het adembenemende Great Barrier Reef. Je zult snel vergeten dat je niet meer op een yacht zit. Onze tripleader laat je de lokale markten zien en de rest van de avond is vrij om het Australisch nachtleven te verkennen.
13

Dag 13: Cairns

De enige plek ter wereld tussen twee Werelderfgoed sites in: Cairns. En jij hebt twee dagen de tijd om deze fantastische plek te ontdekken! Waarom start je niet met een optionele snorkelexcursie naar het Great Barrier Reef? Geniet van de overvloedige kleurrijke riffen, vissen en zeeschildpadden.
14

Dag 14: Cairns

Vandaag is de laatste dag in Cairns. Sluit deze onvergetelijke reis af met een optionele excursie: white water raften, paardrijden, skydiven, quad rijden, ziplining of bungy jumpen. In de middag is het tijd om afscheid te nemen.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling