10 dagen
Duur
Los Angeles
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Sla de oostkust over, het is tijd om de westkust van Amerika te ontdekken tijdens deze onvergetelijke 10-daagse jongerenreis. Waan jezelf in de glitter en glamour in Los Angeles en Las Vegas, ontdek het prachtige Yosemite National Park en wandel door de straten van het overweldigende San Francisco. Dit is een trip die je niet mag missen!

HIGHLIGHTS
Grand Canyon National ParkParty bus Las Vegas
Yosemite National ParkSunset sailing San Francisco
STARTPUNTLos Angeles, USA
EINDPUNTSan Francisco, USA
INCLUSIEF
9 overnachtingenProfessionele gids
5x ontbijt, 3x dinerStadsbezichtiging grote steden
Lokaal vervoerDiverse excursies
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Los Angeles

Vandaag starten we deze jongerenreis door Amerika in Los Angeles. Venice Beach heeft witte stranden, een glinsterende zee en je kunt er heerlijk vertoeven. In Santa Monica vind je prachtig gekleurde muurschilderingen, straatjes met cafeetjes en de bekende Santa Monica pier. Beverly Hills staat in het teken van bling bling. En Hollywood? Je zult het allemaal zien tijdens onze stadstour door Los Angeles vandaag.
2

Dag 2: Los Angeles

Deze dag is vrij gepland. Breng je dag door met de karakters die je als kind lief had in Disneyland, bezoek Universal Studios of neem een Movie Star homes tour. Los Angeles zal je doen verbazen! Wandel over de Walk of Fame en snuif cultuur in The Getty Centre. Je kunt weken in deze stad doorbrengen, zoveel heeft de stad te bieden!
3

Dag 3: Los Angeles - Las Vegas

Vanuit Los Angeles rijden we via de Mojave woestijn richting Las Vegas. Bij aankomst in deze glitter en glamour stad gaan we met een party bus over de Strip en ontdekken we de Eiffel toren, Egyptische pyramides, de New York City skyline en Venetië’s St. Mark’s Square.
4

Dag 4: Las Vegas

Alles kan in Las Vegas! Je kunt optioneel een helikopter tour over de strip nemen, maar wanneer je een snelheidsduivel bent kun je ervoor kiezen om te gaan karten. Er zijn talloze activiteiten die je vandaag kunt ondernemen. Vraag de tripleader naar tips; hij of zij kan je alles vertellen!
5

Dag 5: Las Vegas

Vandaag staat een dagtour naar Grand Canyon National Park op het programma. Klaar om dit prachtige wereldwonder te ontdekken? Je hebt de gehele dag de tijd. Je kunt zelfs tot aan de rand van de kloof komen, waar je een schitterend uitzicht hebt over de gehele canyon. Optioneel kun je een helikoptervlucht nemen, een echte aanrader!
6

Dag 6: Las Vegas - Yosemite National Park

What happens in Vegas, stays in Vegas! Vandaag wisselen we de felle lichten en hoge gebouwen in voor bergketens en watervallen. Geniet nog even na van je Vegas-avontuur terwijl we door de woestijn van Sierra Nevada Mountains rijden alvorens we bij Yosemite National Park aankomen.
7

Dag 7: Yosemite National Park - San Francisco

Yosemite is als het kijken naar een natuurdocumentaire in 3D. Wandel of fiets rond Yosemite Falls en Mirror Lake en spot ondertussen beren, bobcats en herten.
8

Dag 8: San Francisco

Goedemorgen San Francisco! Tijdens onze stadstour struinen we over de wereldberoemde Golden Gate Bridge, spotten we ”The Rock” ook wel Alcatraz en bezoeken we North Beach en Chinatown.
9

Dag 9: San Francisco

Vandaag heb je een vrije dag in San Francisco. Neem een trolley ritje, wandel door Lombard Street of bezoek het wereldberoemde eiland en de gelijknamige gevangenis Alcatraz. Let op: dit dien je vooraf bij ons te reserveren. We eindigen de dag met een sunset sailing vanuit de haven van San Francisco.
10

Dag 10: San Francisco

Alle goede dingen komen tot een einde, net als deze fantastische jongerenreis. Het is tijd om afscheid te nemen van de groep. Wanneer je langer in San Francisco wilt blijven, dan is dit mogelijk. Ervaar Jongerenreizen helpt je graag bij het zoeken naar een geschikte accommodatie.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling