14 dagen
Duur
New York
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Geniet van een fantastische jongerenreis door het noordoosten van Amerika én een gedeelte van Canada. De jongerenreis begint en eindigt in New York. In een aantal dagen bezoeken we geweldige bestemmingen waaronder Washington D.C., Niagara Falls, Chicago, Boston en nog veel meer!

HIGHLIGHTS
ChicagoNiagara Falls
Quebec CityAmish land
Washington DC
STARTPUNTNew York, USA
EINDPUNTNew York, USA
INCLUSIEF
13 overnachtingenProfessionele gids
12x ontbijt, 6x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: New York City - Boston

Hello New York! De stad die is ondergedompeld tijdens de Amerikaanse Revolutie en onafhankelijkheid. Vanuit de Big Apple reizen we verder naar Boston.
2

Dag 2: Boston

Vandaag is het aan jou: je kunt Boston op eigen gelegenheid ontdekken. Neem deel aan de optionele Fenway Park tour, San Adams Brewery tour of een fietstour door Boston.
3

Dag 3: Boston - Quebec city

We starten de dag met de reis naar Quebec City, bekend als één van de mooiste steden van Noord-Amerika en de enige ommuurde stad in heel Amerika. Quebec City is gelegen op een klif die uitkomt boven de St. Lawrence rivier. In de binnenstad vind je interessante geplaveide straatjes met leuke winkels en charmerende restaurants. Vanavond is het tijd voor een ghost tour, die terug gaat in de 400 jaar oude geschiedenis van Quebec.
4

Dag 4: Quebec City - Montreal

Geniet deze ochtend van het laatste moment in Quebec, want na de lunch vertrekken we richting Montreal. Onderweg merk je aan de verkeersborden dat dit gebied Franse invloeden heeft. De Fransen veroverden de stad in de 16e eeuw als eerste, een 200 jaar later kwamen de Britten. In de stad spreken mensen zowel Engels als Frans, op het platteland is dit enkel Frans. Wist je dat er een stad ónder de stad ligt? Vanavond checken we Blvd St. Laurent om het beroemde nachtleven te ontdekken.
5

Dag 5: Montreal

Montreal is een levendige stad met Europese invloeden, vooral uit Frankrijk. Dit wordt duidelijk in cafés en restaurants waar je een combinatie van Frans-Canadese gerechten kunt bestellen. De lokale reisleiding begeleid je door de stad tijdens een mooie wandeltocht. Optioneel kun je een food tour ondernemen.
6

Dag 6: Montreal - Toronto

Vandaag rijden we door de Thousand Islands regio en langs Lake Ontario. Tevens maken we een korte stop in de hoofdstad van deze regio. Next up: Toronto, de grootste stad van Canada!
7

Dag 7: Toronto

Je hebt vandaag de hele dag de tijd om Toronto te verkennen. Toronto is modern en zit vol met gezellige restaurants, winkels van topklasse en fantastische galerijen en musea. ’s Nachts heb je de kans om het spetterende nachtleven op te zoeken. Optioneel kun je overdag een wandeltocht door de stad ondernemen.
8

Dag 8: Toronto - Detroit

Deze dag vervolgen we de reis naar de Appalachian Mountain regio. We komen aan bij één van de natuurlijke wereldwonderen, Niagara Falls. Drie spectaculaire watervallen met elk hun naam (Horsshoe Falls, American Falls en Bridal Veil Falls). We maken een boottocht tot aan de voet van de watervallen waarbij je werkelijk verbaasd zult zijn van dit natuurwonder. Eenmaal in Detroit maken we een tour langs de bezienswaardigheden van de stad.
9

Dag 9: Detroit - Chicago

Chicago is de stad van indrukwekkende architectuur en een geweldig nachtleven; je zult je niet vervelen in Chicago. Voor een huiveringwekkende ervaring, bereiken we samen nieuwe hoogten bij de meest opwindende attractie van Chicago – toegang tot het 360 Chicago Tower Observatory, inclusief TILT-ervaring. ‘s Avonds genieten we samen van het avondeten.
10

Dag 10: Chicago

Ben je al weggeblazen door Chicago, de ‘Windy City’? Maak vandaag bijvoorbeeld een cruise langs de architectuur van de stad of maak een helikoptervlucht. De opties zijn eindeloos!
11

Dag 11: Chicago - Cleveland

Welkom in het Amish land! Je ervaart hier het eenvoudige leven met paard en wagen voordat we naar Cleveland vertrekken – de stad van de rock and roll. Hier brengen we een bezoek aan het Rock & Roll Hall of Fame Museum.
12

Dag 12: Cleveland - Washington

Catch ya later, Cleveland! We vervolgen onze route naar Washington, waar we een rondleiding krijgen langs de verlichte monumenten van de stad.
13

Dag 13: Washington

Vandaag heb je een volledige dag om Washington te ontdekken. De meerderheid van de beroemdste monumenten zijn gericht op de National Mall. Veel bezienswaardigheden hebben te maken met de geschiedenis van Amerika, zoals het torenhoge Washington Monument en de sobere Lincoln Memorial, die gebouwd werden ter ere van de meest bekende presidenten George Washington en Abraham Lincoln. Optioneel kun je een hop on/hop off bustour, segway tour of fietstocht ondernemen.
14

Dag 14: Washington - New York City

Onze laatste dag is aangebroken. Vanuit Washington rijden we via Philadelphia terug richting New York, waar onze jongerenreis door Amerika en Canada helaas eindigt. Nog niet uitgekeken? Je kunt ervoor kiezen om langer in New York te verblijven, want deze stad heeft ontzettend veel te bieden. Denk aan het vrijheidsbeeld, Central Park, Empire State Building en nog veel meer!

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling