13 dagen
Duur
New York
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Van de kenmerkende hoofdstad Washington, het bruisende New Orleans, Orlando’s themaparken en Miami: deze jongerenreis door Amerika heeft het allemaal. Een ideale combinatie tussen stad en strand. De steden Wilmington, Charleston en Savannah kun je op een rustig tempo ontdekken. En met een paar dagen strand tussendoor ben je helemaal uitgerust aan het einde van deze fantastische jongerenreis door Amerika.

* Deze reis wordt op sommige data in omgekeerde volgorde uitgevoerd.

HIGHLIGHTS
Everglades airboat experienceWashington DC Illumination tour
Cubaans dinerStadsbezichtiging grote steden
STARTPUNTNew York, USA
EINDPUNTNew Orleans, USA
INCLUSIEF
12 overnachtingenProfessionele gids
10x ontbijt, 4x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: New York City - Washington

Vandaag begint jouw onvergetelijke jongerenreis door Amerika. Je ontmoet de groep in New York, waarna we gezamenlijk verder reizen naar Washington. Poseer onderweg nog even met Rocky Balboa (helaas, zijn standbeeld). Vanavond bekijken we de stad middels een illumination tour.
2

Dag 2: Washington

Voor de snelheidsduivels onder ons is het zeker een aanrader om de stad per segway of fiets te ontdekken. Wil je de stad liever op een ontspannen manier bekijken? Kies dan voor een hop on / off bus tour.
3

Dag 3: Washington - Wilmington

We verruilen de hoofdstad voor prachtige stranden in Wilmington. Tevens verkennen we het historische centrum van de stad.
4

Dag 4: Wilmington - Savannah

Vanuit Wilmington rijden we verder richting het zuiden, naar de stad Savannah. Deze stad kent een rijke geschiedenis en een uiterst gastvrije bevolking. Vanavond kun je optioneel een ghost tour ondernemen, als je durft.
5

Dag 5: Savannah

Vandaag heb je een vrije dag in Savannah, geniet van de talloze mogelijkheden die de stad te bieden heeft.
6

Dag 6: Savannah - Orlando

We verlaten Savannah en vervolgen onze route richting Orlando, de stad waar de zon het gehele jaar schijnt.
7

Dag 7: Orlando

Breng je dag door in één van de vele achtbanen in de themaparken die Orlando rijk is. Of breng een bezoek aan het Kennedy Space Center. Beide activiteiten zijn optioneel, je kunt ook op eigen gelegenheid genieten van de stad.
8

Dag 8: Orlando - Miami

Bye bye Magic Kingdom! Vanuit Orlando reizen we richting Miamia, waarbij we onderweg nog een prachtige boottour maken door het Everglades National Park.
9

Dag 9: Miami

Kies zelf hoe je je dag wilt beginnen; een optionele hop on / off bus tour of liever relaxen in een park? Vanavond genieten we van een authentiek Cubaans diner. Energie over? Duik het nachtleven van Miami in!
10

Dag 10: Miami - Florida

Vandaag verlaten we Miami en reizen we verder richting onze volgende bestemming: Florida. Geniet van een optionele cruise en spot een prachtige zonsondergang.
11

Dag 11: Florida - Panama City beach

Op naar Panama Beach! Turquoise water en witte zandstranden, perfect om te genieten en bij te bruinen.
12

Dag 12: Panama City Beach - New Orleans

Helaas is het tijd om het paradijselijke Panama City Beach te verlaten. We rijden richting New Orleans, waar je een kijkje kunt nemen in het nachtleven van deze stad.
13

Dag 13: New Orleans

Na het ontbijt komt onze jongerenreis door Amerika helaas ten einde. Langer verblijven in Amerika? Ervaar Jongerenreizen helpt je graag bij het zoeken naar een geschikte accommodatie.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling