10 dagen
Duur
Miami
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Geweldige uitzichten, enorm veel geluiden en het street food van South Beach wachten op je tijdens deze 10-daagse jongerenreis door Amerika. Maak kennis met Miami, de achtbanen en Disney parken in Orlando, de hoofdstad van de Verenigde Staten Washington en overweldigend New York City. Ben jij Disney fan? Cultuur snuiver? Hou je van Cubaans dineren? Of hou je gewoon van reizen? Deze jongerenreis biedt voor ieder wat wils! Good to know: afhankelijk van vertrekdata vindt deze jongerenreis in omgekeerde volgorde plaats.

HIGHLIGHTS
Cubaans dinerEverglades boat experience
Washington DC Illumation tourMiami
Orlando
STARTPUNTMiami, Amerika
EINDPUNTNew York City, Amerika
INCLUSIEF
9 overnachtingenProfessionele gids/reisleiding
7x ontbijt, 3x dinerDiverse excursies
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa
1

Dag 1: Miami

Bezoek Little Havana met één van haar vele cafeetjes en straatmuzikanten die de stad in Cubaanse sferen brengen, struin langs de pastelkleurige huisjes en ontdek de vele skaters van South Beach of stap in een hop on/off bus om de stad te verkennen. Na een overheerlijk Cubaans diner is het tijd om het nachtleven van Miami te verkennen.
2

Dag 2: Miami - Orlando

Vandaag is het tijd om op de boot te stappen; je maakt een tour over de Everglades, de grootste subtropische wildernis van de Verenigde Staten. Na onze boottour vervolgen we onze route richting Orlando, waar de Disney figuren je te wachten staan.
3

Dag 3: Orlando

Deze dag is vrij gepland, je kunt de dag indelen zoals jij wilt. Bezoek één van de vele waterparken in de regio of breng een bezoek aan Disney’s Hollywood studio’s. Houd je niet van themaparken? Ook dan is er voldoende te doen in deze omgeving. Botanische tuinen, wijn bars, spa’s en shopping centra bevinden zich op korte afstand. Tevens zou je een bezoek kunnen brengen aan het Kennedy Space Center. It’s all yours!
4

Dag 4: Orlando - Savannah

Tijd om gedag te zeggen tegen Magic Kingdom; we vervolgen onze route richting Savannah. Vanavond is het ghost tour tijd, als je durft. We willen je niet bang maken, maar Savannah is één van Amerika’s meest spookachtige steden! Je wandelt door de straten van Savannah en bezoekt verschillende historische, spookachtige gebouwen.
5

Dag 5: Savannah

Na een wat bewogen en spookachtige avond, worden we vandaag meegenomen naar 18e eeuwse gebouwen en enkele wandelpaden van Savannah. Optioneel kun je een historische ”trolley” tour ondernemen of een sportieve fietstocht.
6

Dag 6: Savannah - Wilmington

Voordat we onze route vervolgen richting Wilmington, bekijken we het charmante Charleston. Hier vind je enorme zee schildpadden, prachtige bloemvalleien, hippe winkels en een enorm vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog dat je kunt betreden. Na hier wat tijd te hebben doorgebracht, reizen we verder richting Wilmington. We rijden rondom de oude stad om de historische kant te bekijken.
7

Dag 7: Wilmington - Washington

Het is tijd om de mooie stranden van North Carolina te verruilen voor de hoofdstad van de Verenigde Staten; Washington! Morgen heb je de kans om Washington bij daglicht te verkennen, maar vanavond hebben we een illumination tour langs de monumenten van de stad. Het witte huis mag hierbij zeker niet ontbreken!
8

Dag 8: Washington

Vandaag kun je Washington op eigen gelegenheid verkennen. Stap in een hop on/off bus en rijd door de stad, verken de stad per segway of onderneem een fietstour. Washington is rijk aan historie; in verschillende musea en op vele monumenten zie je elementen terug uit de Amerikaanse geschiedenis.
9

Dag 9: Washington - New York City

Tijd om de hoofdstad te verlaten, we gaan op weg naar New York City met een tussenstop in Philadelphia. Hier maken we een stadstour om de highlights te bekijken, waarna we onze route vervolgen richting New York City. Onze jongerenreis door Amerika eindigt hier. Wil je nog een aantal dagen langer in de Big Apple verblijven? Geen probleem! Ervaar Jongerenreizen helpt je graag met het vinden van een geschikte accommodatie.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling