9 dagen
Duur
Toronto
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Geniet van een fantastische jongerenreis door het noordoosten van Amerika én een gedeelte van Canada. De jongerenreis begint in het geweldige Toronto en eindigt in de Big Apple; New York City. In een aantal dagen bezoeken we geweldige bestemmingen waaronder Washington D.C., Niagara Falls, Chicago én Washington.

HIGHLIGHTS
Amish Farm ExperienceNiagara Falls boot tour
Rock & Roll Hall of Fame MuseumWashington DC Illumination tour
STARTPUNTToronto, Canada
EINDPUNTNew York City, USA
INCLUSIEF
8 overnachtingenProfessionele gids
7x ontbijt, 3x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Toronto

Vandaag begint jouw onvergetelijke jongerenreis door Canada en Amerika. Ontmoet je medereizigers en maak kennis met elkaar tijdens het welkomstdiner.
2

Dag 2: Toronto

Je hebt vandaag de hele dag de tijd om Toronto te verkennen. Toronto is modern en zit vol met gezellige restaurants, winkels van topklasse en fantastische galerijen en musea. ’s Nachts heb je de kans om het spetterende nachtleven op te zoeken. Optioneel kun je overdag een wandeltocht door de stad ondernemen.
3

Dag 3: Toronto - Niagara Falls - Detroit

Deze dag vervolgen we onze reis naar Detroit, maar niet voordat we een bezoek brengen aan één van de natuurlijke wereldwonderen: de Niagara Falls. Geniet van het indrukwekkende schouwspel van drie indrukwekkende watervallen met ieder een eigen naam (Horsshoe Falls, American Falls, Bridal Veil Falls). ’s Avonds ontdek je bezienswaardigheden van Detroit.
4

Dag 4: Detroit - Chicago

De thuisbasis van indrukwekkende architectuur en een geweldige avond uit, in Chicago hoef je je niet te vervelen. We brengen een bezoek aan Chicago’s meest opwindende attractie, 360 Chicago Tower inclusief TILT-experience.
5

Dag 5: Chicago

Vandaag is de keus aan jou! Ga mee met een van de optionele activiteiten zoals een jetboot-ervaring, Chicago architectuur cruise of een helikoptervlucht.
6

Dag 6: Chicago - Cleveland

Welkom in het simpele leven van Amish country! Maak kennis met de cultuur waar paard en wagen het belangrijkste vervoersmiddel is. Na deze Amish-experience is het tijd voor rock and roll in Cleveland!
7

Dag 7: Cleveland - Washingtion

Say bye to Cleveland and hello to DC! ‘s Avonds krijgen we een rondleiding langs de verlichte monumenten van de stad met als afsluiting een heerlijk diner.
8

Dag 8: Washington

Vandaag heb je een volledige dag om Washington te ontdekken. De meerderheid van de beroemdste monumenten zijn gericht op de National Mall. Veel bezienswaardigheden hebben te maken met de geschiedenis van Amerika, zoals het torenhoge Washington Monument en de sobere Lincoln Memorial, die gebouwd werden ter ere van de meest bekende presidenten George Washington en Abraham Lincoln. Optioneel kun je een hopp on/off bustour, segway tour of fietstocht ondernemen.
9

Dag 9: Washington - New York

Onze laatste dag is aangebroken. Vanuit Washington rijden we terug richting New York, waar onze jongerenreis door Amerika en Canada helaas eindigt. Nog niet uitgekeken? Je kunt ervoor kiezen om langer in New York te verblijven, want deze stad heeft ontzettend veel te bieden. Denk aan het vrijheidsbeeld, Central Park, Empire State Building en nog veel meer!

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling