7 dagen
Duur
Toronto
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Geniet van een fantastische jongerenreis door het noordoosten van Amerika én een gedeelte van Canada. De jongerenreis begint in het geweldige Toronto en eindigt in de Big Apple; New York City. In een aantal dagen bezoeken we geweldige bestemmingen waaronder Washington D.C., Niagara Falls, Harrisburg én Washington.

HIGHLIGHTS
Amish Farm ExperienceNiagara Falls boot tour
Wijnproeverij Niagara regioWashington DC Illumination tour
STARTPUNTToronto, Canada
EINDPUNTNew York City, USA
INCLUSIEF
6 overnachtingenProfessionele gids
6x ontbijt, 1x lunch, 3x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Toronto

Vandaag begint jouw onvergetelijke jongerenreis door Canada en Amerika. Ontmoet je medereizigers en maak kennis met elkaar tijdens het welkomstdiner.
2

Dag 2: Toronto

Je hebt vandaag de hele dag de tijd om Toronto te verkennen. Toronto is modern en zit vol met gezellige restaurants, winkels van topklasse en fantastische galerijen en musea. ’s Nachts heb je de kans om het spetterende nachtleven op te zoeken. Optioneel kun je overdag een wandeltocht door de stad ondernemen.
3

Dag 3: Toronto - Niagara Falls

Deze dag vervolgen we de reis naar de Appalachian Mountain region. Onze eerste stop is bij Finger Lakes, een reeks smalle meren in de vorm van vingers. Hier liggen ook wijnhuizen waar we genieten van een heerlijke wijnproeverij. We komen aan bij één van de natuurlijke wereldwonderen, de Niagara Falls. Drie spectaculaire watervallen met elk hun naam (Horsshoe Falls, American Falls, Bridal Veil Falls). ’s Nachts is het schitterend verlicht door gekleurde lampjes. We maken een boottocht tot aan de voet van de watervallen waarbij je werkelijk verbaasd zult zijn van dit natuurwonder.
4

Dag 4: Niagara Falls - Harrisburg

We verlaten de Niagara Falls en rijden richting Harrisburg. Deze stad heeft vele musea en is een prima uitvalsbasis voor een jazz festival.
5

Dag 5: Harrisburg - Washington

Vanuit Harrisburg vervolgen we onze route en rijden we via Lancaster en Amish land richting Washington. In Amish stoppen we voor een bezoek aan de Amish Farm waar we een home-cooked lunch krijgen van de bewoners van dit gebied. We vervolgen onze route naar Washington, waar we een rondleiding krijgen langs de verlichte monumenten van de stad.
6

Dag 6: Washington

Vandaag heb je een volledige dag om Washington te ontdekken. De meerderheid van de beroemdste monumenten zijn gericht op de National Mall. Veel bezienswaardigheden hebben te maken met de geschiedenis van Amerika, zoals het torenhoge Washington Monument en de sobere Lincoln Memorial, die gebouwd werden ter ere van de meest bekende presidenten George Washington en Abraham Lincoln. Optioneel kun je een hopp on/off bustour, segway tour of fietstocht ondernemen.
7

Dag 7: Washington - New York City

Onze laatste dag is aangebroken. Vanuit Washington rijden we terug richting New York, waar onze jongerenreis door Amerika en Canada helaas eindigt. Nog niet uitgekeken? Je kunt ervoor kiezen om langer in New York te verblijven, want deze stad heeft ontzettend veel te bieden. Denk aan het vrijheidsbeeld, Central Park, Empire State Building en nog veel meer!

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling