7 dagen
Duur
Los Angeles
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Ontdek het beste van het westen tijdens deze geweldige jongerenreis door Amerika. Neem een kijkje in Los Angeles, ontdek de casinostad Las Vegas en laat je verrassen in de wereldstad San Francisco. Gedurende de rondreis bezoek je nationale parken van wereldklasse, zoals Yosemite National Park en Grand Canyon National Park. Kortom; een geweldige jongerenreis door West-Amerika!

HIGHLIGHTS
Grand Canyon National ParkYosemite National Park
Wijnproeverij Napa ValleyParty bus Las Vegas
STARTPUNTLos Angeles, USA
EINDPUNTSan Francisco, USA
INCLUSIEF
6 overnachtingenProfessionele gids
3x ontbijt, 2x dinerEntreegelden nationale parken
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

 

1

Dag 1: Los Angeles - Las Vegas

Vandaag reis je van Los Angeles naar Las Vegas, waarbij je de San Bernadino Vallei en de indrukwekkende Mojavewoestijn passeert. Eenmaal aangekomen in Las Vegas, maak je een tour met een party bus over The Strip. Hoe gaaf is dat?! Tevens is het mogelijk om ‘s avonds het nachtleven van Las Vegas te verkennen.
2

Dag 2: Las Vegas

Deze dag krijg je de tijd om de stad zelf te gaan verkennen. Je kunt de piramides van Gizeh bezichtigen, karten of indoor skydiven. Wil je de stad op een andere manier bekijken? Kies dan voor een spectaculaire helikoptervlucht!
3

Dag 3: Las Vegas

Vandaag staat een dagtour naar de Grand Canyon op het programma. We rijden over de historische Route 66 richting Grand Canyon National Park, waarbij je onderweg kunt genieten van prachtige landschappen met panoramische uitzichten. Eenmaal aangekomen bij de Grand Canyon kun je het gebied verkennen tot aan de rand van de kloof, waar je een schitterend uitzicht hebt over de gehele canyon. Optioneel kun je een helikoptervlucht nemen, een echte aanrader!
4

Dag 4: Las Vegas - Yosemite National Park

Vandaag reizen we naar het Yosemite National Park, een schitterend natuurgebied dat bekend staat om de brede en hoge sequoia bomen, prachtige rivieren en bijbehorende watervallen vanaf de spectactulaire bergen.
5

Dag 5: Yosemite National Park

Deze dag is vrij gepland. Je kunt het park te voet verkennen of een optionele fietstocht maken. Maar wees gewaarschuwd: tijdens een wandeling kun je bruine beren of andere gevaarlijke dieren tegenkomen. Je kunt er ook voor kiezen om het park per shuttle bus te verkennen, it’s all yours.
6

Dag 6: Yosemite National Park - Napa Valley

Vanuit Yosemite National Park vervolgen we onze route naar Napa Valley. Deze regio wordt jaarlijks door meer dan 3,3 miljoen mensen bezocht. En terecht, want de wijn in dit gebied is van uitstekende kwaliteit. Boffen wij even; vandaag staat er voor ons een wijnproeverij op het programma.
7

Dag 7: Napa Valley - San Francisco

Vandaag reizen we vanuit Napa Valley naar San Francisco. Voordat onze jongerenreis door West-Amerika eindigt, maken we nog een stadstour door San Francisco. Highlights in deze stad zijn de beroemde Golden Gate Bridge en het gevangeniseiland Alcatraz. Je hebt eventueel de mogelijkheid om nog een paar extra dagen in San Francisco te verblijven. Deze stad heeft enorm veel te bieden aan bezienswaardigheden!

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling