9 dagen
Duur
Anchorage
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Zin in een avontuur? Tijdens deze 9-daagse jongerenreis voor Alaska zullen we langs verschillende bezienswaardigheden gaan zoals, Denali, Wrangell St Elias National park en Prince William Sound. Hier kun je verschillende activiteiten ondernemen zoals ziplinen, raften, klimmen, hiken en kajakken.

HIGHLIGHTS
Denali National ParkWorthington Glacier (gletsjer)
Wildlife viewing drive DenaliMcCarthy
STARTPUNTAnchorage, Alaska
EINDPUNTAnchorage, Alaska
INCLUSIEF
8 overnachtingenStadsbezichtigingen van alle grote bestemmingen
8x ontbijt, 4x dinnerBegeleiding van een volledig getrainde reisleiding en chauffeur
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa

1

Dag 1: Anchorage, alaska - Talkeetna

Bij aankomst in Anchorage krijg je de kans om de crew te leren kennen voordat we vertrekken naar Talkeetna, richting Mt Denali. Bij aankomst kun je optioneel een rondvlucht nemen om Talkeetna van boven te bekijken.
2

Dag 2: Talkeetna - Denali

De bestemming van vandaag is Denali! Een van de 58 nationale parken van Amerika. Je kunt er ook voor kiezen om hier te raften in de Susitna rivier.
3

Dag 3: Denali

Vandaag hebben we de Wildlife viewing drive in Denali, hier zullen we de kans krijgen om grizzly beren, elanden en Dalls schapen te spotten. Ook kun je er voor kiezen om te gaan ziplinen waarbij je Denali op een unieke manier kunt ervaren.
4

Dag 4: Denali - Tangle Lakes

Zwaai Denali gedag voordat we vertrekken richting Tangle lakes is zoals de naam al zegt, verschillende meren en beken die in elkaar lopen. Om van dit uizicht te genieten krijg je daarom vandaag weer de mogelijkheid om te snorkelen.
5

Dag 5: Tangle Lakes - Wrangell St Elias National Park

We vertrekken richting Wrangell St Elias, het huis van 3 grote bergketens (Wrangell, Chugach en St Elias). Later zullen we een rit maken door McCarthy dus vergeet niet je camera mee te nemen!
6

Dag 6: Wrangell St Elias National Park

Je kunt vandaag er voor kiezen om zelf het nationale park te verkennen, of je kiest er voor om met een groep te hiken of een gletjser te beklimmen.
7

Dag 7: Wrangell St Elias - Prince William Sound (via Worthington Glacier)

Onderweg naar Prince william sound stoppen we nog even bij Richardson Highway om vanaf hier de Worhington Glacier en de Thomspon Pass te zien. Na het sighseeën zullen we in de avond gezamenlijk dineren.
8

Dag 8: Prince William Sound

Prince William Sound wordt omringd door bergen en Chugach nationaal park. Hier kun je ook de mogelijkheid krijgen om bultrugwalvissen te spotten. Optioneel kun je vandaag ook met een glacier and Wildlife cruise meedoen of kajakken.
9

Dag 9: Prince William Sound - Anchorage

Vandaag is de laatste dag van onze groepsreis door Alaska. Bij aankomst in Anchorage krijgen we nog even de mogelijkheid om souvernirs te shoppen en wat te drinken voordat we afscheid nemen.