4 dagen
Duur
Johannesburg
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Bereid je voor op een avontuur in een van ‘s werelds meest bekende wildlife parken; Kruger National Park. Deze korte reis geeft je de mogelijkheid om de omgeving en haar landschappen te ontdekken, als ook de wildparken én je kunt een echte game drive beleven. Spot de big five en ontdek magisch Afrika tijdens deze jongerenreis.

HIGHLIGHTS
God’s WindowBourke’s Luck Pot Holes
Kruger National Park
STARTPUNTJohannesburg, Zuid-Afrika
EINDPUNTJohannesburg, Zuid-Afrika
INCLUSIEF
3 overnachtingenProfessionele gids/reisleiding
3x ontbijt, 2x lunch, 3x dinerDiverse excursies
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Visa
Verplichte Adventure Pass à €110,-
1

Dag 1: Johannesburg - Greater Kruger

Vanaf de Zuid-Afrikaanse hoofdstad Johannesburg reizen we middels een mooie route door de Mpumalanga provincie, alvorens we de Panorama route nemen en het uitzichtpunt God’s Window bezoeken. Vervolgens reizen we naar Hazyview en Kruger. Het enorme en uitgestrekte gebied van dit park heeft veel te bieden, zo kom je hier onder andere de Big Five tegen en leven in dit gebied wel 330 verschillende vogelsoorten. Je verblijft twee nachten in het Kruger gebied. 
2

Dag 2: Kruger National Park

Vroeg uit de veren; we ontwaken bij zonsopkomst om meteen op pad te gaan voor onze game drive. Houd je oren en ogen open, want de leeuw, olifant, buffel en giraffe kunnen zomaar voor je neus staan. De cheetah en luipaard verschuilen zich beter en zijn moeilijker te vinden. Ben jij diegene die deze dieren wél kan spotten? In de namiddag genieten we van de faciliteiten die de omgeving te bieden heeft. Vanavond dineren we gezamenlijk rondom het kampvuur. Voor de wildlife liefhebbers is er nog een mogelijkheid om na het diner een optionele game drive te nemen.
3

Dag 3: Kruger National Park

Na het ontbijt rijden we het park weer in met een 4×4 safari voertuig, voor onze tweede game drive. Houd je camera en verrekijker gereed; we rijden de gehele dag door het park om op zoek te gaan naar de populaire Big Five (olfifant, neushoorn, luipaard, leeuw en buffel). Ook vandaag spenderen we de namiddag rondom onze camping om te genieten van de faciliteiten.
4

Dag 4: Greater Kruger - Johannesburg

We laten Kruger achter ons en vervolgen de route naar de commerciële hub van Zuid-Afrika; Johannesburg. Onze jongerenreis door Afrika eindigt hier in de namiddag. Wanneer je langer in de hoofdstad wilt verblijven, helpen wij je graag bij het zoeken naar een voordelige en geschikte accomodatie.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling