7 dagen
Duur
Johannesburg
Vertrekpunt
55-70%
Alleenreizend
20-28 jaar
Gem. leeftijd

Ontdek Zuid-Afrika tijdens deze 7-daagse jongerenreis tussen Johannesburg en de hoofdstad van avontuur, Livingstone. Test jouw kennis over wildlife in Zuid-Afrika’s meest bekende wildpark; Kruger National Park. Word één met de natuur in Matobo National Park en daag jezelf uit door een avontuurlijke activiteit te ondernemen bij de Victoria Falls in Zambia. Deze korte maar allesomvattende trip voorziet jou van een mooie Afrikaanse safari ervaring.

HIGHLIGHTS
Safari Kruger National ParkWandelsafari Matobo National Park
Victoria FallsShangaan culturele avond
STARTPUNTJohannesburg, Zuid-Afrika
EINDPUNTLivingstone, Zuid-Afrika
INCLUSIEF
7 overnachtingenProfessionele gids
6x ontbijt, 4x lunch, 5x dinerDiverse excursies
Lokaal vervoer
EXCLUSIEF
Intercontinentale vluchten
Optionele excursies
Adventure Pass à €90,-
1

Dag 1: Johannesburg - Greater Kruger

Vanaf de Zuid-Afrikaanse hoofdstad, Johannesburg, reis je naar het bekende Kruger National Park. Tijdens deze route passeer je panoramische en prachtige uitzichten. Het enorme en uitgestrekte gebied van dit park heeft veel te bieden, zo kom je hier onder andere de Big Five tegen en leven in dit gebied wel 330 verschillende vogelsoorten. Je verblijft twee nachten in het Kruger gebied en hebt de kans om het Shangaan spektakel (dans en zang) bij te wonen én een game drive in het park te doen waarbij je veel verschillende diersoorten kunt spotten!
2

Dag 2: Greater Kruger - Kruger National Park

Houdt je oren en ogen open, want de leeuw, olifant, buffel en giraffe kunnen zomaar in beeld komen. De cheetah en luipaard verschuilen zich beter en zijn moeilijker te vinden. Ben jij diegene die deze dieren wél kan spotten?
3

Dag 3: Kruger National Park - Tshipise

Je verlaat het Greater Kruger gebied en reist richten het noorden door het Zuid-Afrikaans platteland richting Tshipise. Dit stadje is gelegen in het noorden van de Limpopo provincie. De camping waar je vannacht verblijft is gelegen aan het natuurreservaat Honnet.
4

Dag 4: Tshipise - Matobo National Park

Vandaag vervolg je de reis naar de grens van Zimbabwe en naar Bulawayo, een leuke stad met slechts drie straten en wijde uitzichten. De camping waar je verblijft is gelegen in het Matopos gebied, een historisch en natuurlijk erfgoed site dat omringd is door bergen en rotsformaties.
5

Dag 5: Matobo National Park

Samen met de gids trek je vandaag door het Matobo National Park. De Matobo bergen zijn bedekt met verschillende Bushman schilderingen. De gidsen leiden je te voet door het reservaat, dat de grootste populatie van de zwarte en witte neushoorn heeft.
6

Dag 6: Matobo National Park - Livingstone

Vanaf het Matobo National Park reis je verder naar het noorden en passeer je de Victoria Falls voordat je grens oversteekt naar Zambia. De camping waar je vannacht verblijft, is ideaal gelegen om verschillende activiteiten te ondernemen zoals raften, kanoën, bungee jumpen, abseilen en paardrijden.
7

Dag 7: Livingstone

Voordat het Afrikaanse avontuur ten einde komt, kun je nog genieten van de prachtige omgeving van Livingstone. Eventueel kun je ervoor kiezen om langer in Livingstone te blijven. Ervaar Reizen helpt je graag bij het verzorgen van je accommodatie.

Jongerenreis reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Laat een review achter

Beoordeling